Tämä on
Jules & Beryl

Mitä me teemme?

Jules & Beryl on rohkea ja kokeileva digitaalinen alusta, joka mullistaa kotimaisten korujen tunnettavuuden edistämisen yhdistämällä verkkomedian ja ostokokemuksen parhaat ominaisuudet, sekä ravistelee suomalaista korukulttuuria.

Tutustu mukaansatempaaviin artikkeleihimme, lähde mukaan taitajien ja tarinoiden matkaan, nauti inspiroivista kohtaamisista ja ihastu ainutlaatuiseen suomalaisten design-korujen valikoimaamme.

Lue & viihdy | Read

Jules & Berylin sisällöissä yhdistyvät korkeatasoinen journalismi, eri mediamuotojen hyödyntäminen sekä interaktiivinen ja elämyksellinen tarinankerronta, jotta sinä voit viihtyä korujen parissa. Julkaisemme muun muassa:

  • artikkeleita korualan ilmiöistä
  • uutisia koruista läheltä ja kaukaa
  • asiantuntijakirjoituksia, kuten mielipidekirjoituksia ja kolumneja
  • vaikuttavia kertomuksia persoonista korujen takaa
  • mielenkiintoisia ja mieleenpainuvia korutarinoita
  • korujen valintaan ja käyttöön liittyvää opastavaa ja inspiroivaa materiaalia.
Mistä aiheesta sinä haluaisit lukea? Onko sinulla uutisvinkki? Lähetä toiveesi tai vinkkisi meille!
blank
Tässä artikkelissa tutustumme kevään 2024 kuumimpiin korutrendeihin, jotka ovat valloittaneet niin punaiset matot kuin muotitalojen catwalkitkin!
Kotimainen laulaja, runoilija ja lauluntekijä Kyösti Mäkimattila on julkaissut uuden korumalliston nimeltään Suuntatähti. Julkistustilaisuutta vietettiin Turussa
Kultaseppä Pirjo Lakkapään elämänpoluista kertova korusarja Häivähdyksiä on voittanut Vuoden koru 2024 -kilpailun.
Opi & ylläty | Learn

Kaikkea koruista, jotta sinä voit keskittyä nauttimaan koruistasi. Tarjoamme vinkit ja ohjeet korujen käyttöön ja huoltoon, informaatiota korujen materiaaleista ja valmistustekniikoista sekä parhaat neuvot lahjahankintoihin. Saat myös uudenlaisia näkökulmia käyttää koruja monipuolisesti ja rohkeasti, niin erityishetkissä kuin arjessa.

Mitä sinä haluaisit tietää koruista, niiden tekemisestä tai esimerkiksi korujen suunnittelijoista? Lähetä kysymyksesi Julesille ja vastaamme siihen!
Shoppaile & Ihastu | Shop

Meiltä löydät Suomen laadukkaimman ja tyylikkäimmän valikoiman Suomessa tehtyjä koruja. Alan taidokkaimmat osaajat suunnittelevat ja tekevät korujaan kultaseppäkulttuurin lähtökohdista tunnistettavasti omalla visiollaan. Lahjakkaiden muotoilijoiden ja kultaseppien käsissä syntyy koruja, jotka näkyvät ja erottuvat sekä antavat sinulle mahdollisuuden pukeutua omaa persoonaasi kuvastaviin koruihin.

Ainutlaatuisesta valikoimasta löydät korut niin arjen iloksi kuin hetkien juhlistamiseksi. Valikoimamme tarjoaa myös näyttävät ja puhuttelevat juhlakorut punaisten mattojen säihkeeseen ja gaalojen glamouriin.

Kun kaipaat apua oikeanlaisen korun valintaan, voit aina soittaa meille. Lisäksi useimmista koruista voimme pitää sinulle henkilökohtaisen esittelyn videoyhteydellä ja näin voit hyödyntää osaamisemme löytääksesi korurakkautesi ja asuusi sopivan korun kruunaamaan tyylisi.

Osallistu & ole mukana | Participate

Kanssamme voit kokea koruja monin erilaisin tavoin, ei pelkästään ostamalla tai käyttämällä niitä. Toimintaamme kuuluu korualaan liittyvien tapahtumien sekä näyttelytoiminnan kehittäminen sekä kotimaisen korun tunnettavuutta edistävien projektien ja kilpailujen toteuttaminen.

Tunnetuin hankkeemme on Vuoden koru -kilpailu, joka tuo esiin upeaa suomalaista korumuotoilua ja alan osaamista sekä lisää tietoisuutta alan tarjonnan monipuolisuudesta ja laajuudesta. Kilpailussa etsitään Suomessa valmistettua korusarjaa, joka puhuttelee taidokkaalla muotokielellään ja tekee säväyksen tunnistettavalla, omanlaisella, muotoilullaan. Ensimmäisen kerran Vuoden koru on järjestetty 2018. Jo lyhyessä ajassa kilpailusta muodostunut kotimaisen korun merkittävä vuotuinen tapahtuma ja tärkeä kanava kotimaisille korusuunnittelijoille saada korut suuren yleisön tietoisuuteen.

Lisää Jules & Berylin toiminnasta

Kuinka Jules & Beryl sai alkunsa?