Suomessa valmistetut korut
Henkilö­kohtainen palvelu

Suomalaiset sormukset

Suomessa valmistetut

Henkilökohtainen palvelu

Uniikit design-korut

Suomalaiset sormukset

Sormukset yleensä mielletään kihla- ja vihkisormuksiksi, mutta sormukset ovat myös monipuolinen tapa maustaa omaa tyyliäsi. Sormuksiin usein liittyy vahvoja merkityksiä, koska ne usein rinnastetaan juuri sitoutumiseen. Sormuksien maailmasta kuitenkin löytyy upeita koruja, jotka ovat tehty sinun iloksesi nauttiaksesi kauniista koruista, sillä sormus on yksi harvoista koruista, jonka näet itse koruja käyttäessä.

Meidän verkkokauppamme valikoimista löydät persoonallisen ja monipuolisen sormusten valikoiman. Näyttävät hopea- ja kultasormukset viimeistelevät rohkeasti tyylisi ja toimivat persoonallisina pukeutumisen yksityiskohtina. Ihastuksen huokauksia aikaansaavat sormuksemme erottuvat massasta ja antaa sinulle mahdollisuuden kertoa vahvasti omasta persoonastasi. Sormuksissamme on laadukkaat materiaalit ja toteutukset kestävät käytössä.

Minimalistisilla ja yksinkertaisimmilla sormuksilla viimeistely lookkisi klassisesti ja hienovaraisesti, vaikka valikoimamme sormukset yllättävät taitavalla muotoilulla ja yllättävällä tyylillä. Valikoimme sormuksissa sormuksen kohokohta voikin poikkeuksellisesti levätä viereisen sormen päällä tai sijaitakin sormusrungon sisäpuolella.

Näyttävä statement-kokoinen cocktail-sormus on arkipukeutumisen säväyttävä yksityiskohta tai juhla-asun kruunaaja. Juhlaan näyttävän sormuksen kaveriksi sopii isokokoiset korvakorut. Näyttävän statement-sormus kaipaa juuri oikeanvaikutelman aikaansaamiseksi myös juuri oikean sormen. Tässä omat mieltymyksesi näyttelevät myös merkittävää roolia. Meidän suosikkimme on asettaa näyttävät sormukset kätisyyteesi nähden vastakkaisen käden keskisormeen.

Suomalaiset sormukset tarjoavat keinon erottua

Valikoimamme sormukset tarjoavat myös mahdollisuuden luoda spektaakkelimaisia yhdistelmiä, ja rohkea pukeutua valitsee päällensä jopa useamman näyttävän sormuksen, vaikkapa samasta mallistosta mutta eri materiaalista. Useita sormuksia voi käyttää joko samassa sormessa tai vierekkäisissä sormissa. Suomessa perinteisesti sormuksia käytetään aivan sormen juuressa, mutta sormuksia voi rohkeasti myös kasata päällekkäin sekä käyttää myös sormien nivelten yläpuolella. Runsas määrä sormuksia ja niin pukeminen kerroksellisesti on yksi trendeistä. Kerrostaessa asetat isommat sormukset alimmaiseksi ja kevyempi-ilmeiset sormien yläosaan. Lempisormuksesikin saa uuden ilmeen, kun puet sen pariksi toisen tai kolmannen sormuksen.

Kauttamme löydät kotimaisen korusuunnittelun kuumimmat nimet ja heidän upeimmat sormukset. Erilaista tyyleistä löydät sinun makuusi sopivan korun sormeesi. Muistathan sormusta tilatessasi varmistaa oikean kokosi, esimerkiksi mittaamalla vanhan sormuksen sisähalkaisijan. Lue tarkemmat ohjeet oikean koon valintaan koko-oppaastamme. Mikäli et löydä mieleistä sormusta valikoimastamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme niin voimme auttaa sinua sopivan korun etsinnässä.

Suunnittelija
Suunnittelija
Tuoteryhmä
Materiaali
Hinta - slider
Hinta - inputs
 €
 €