Suomessa valmistetut korut
Henkilö­kohtainen palvelu

Suomalaiset kaulakorut

Kaulakorut ovat nopea tapa muuttaa asusi ilmettä. Suomalaisilla design-kaulakoruilla voit korostaa naisellista ja herkkää tyyliä siroilla ja keveillä koruilla tai luoda voimakkaita vaikutelmia isommilla koruilla. Suurikokoiset kaulakorut ovat vahva viesti omasta persoonallisesta pukeutumistavastasi, joilla saat asuusi enemmän persoonallisuutta. Verkkokaupastamme löydät useita eri tyylejä ja kokoja täydentämään tyyliäsi. Valikoimistamme on laadukkaat ja klassiset hopea- ja kultariipukset sekä näyttävämmät käätykaulakorut muun muassa juhla-asujen kruunaamiseen. Kaulakorut ja riipukset ovat myös loistava korulahjahankinta, sillä kaulakorua valitessa ei tarvitse tietää lahjansaajan tarkkaa kokoa, kuten esimerkiksi sormuksissa. Shoppaile siis itselle tai lahjaksi.

Suomessa valmistetut

Henkilökohtainen palvelu

Uniikit design-korut

Näytetään tulokset 1–16 / 25

Suomalaiset korut, ainutlaatuinen design
Suomalaisissa kaulakoruista löytyy useita tyylejä kuten riipukset ja näyttävämmät käätykaulakorut. Riipukset ovat pienempinä koruina helppoja ja keveitä. Riipusten suosio on nyt kasvanut ja tyylikkäät arkiasut somistetaan aidoin riipuksien ylitseampuvien halpamateriaaleista tehtyjen asustekaulakorujen sijaan. Mielenkiintoisella kaulakorulla yksinkertaisesta farkkujen ja T-paidan yhdistelmästä tulee täysin uudenlainen, hallittu ja suunniteltu.

Myös näyttävä kaulakoru voi olla hienostunut ja elegantti. Näyttävät kaulakorut sopivat myös bisness- ja toimistopukeutumiseen stailattua tyylikkäästi ”less is more” -periaattella: anna tällöin kaulakorusi loistaa ja täydennä asun esimerkiksi yksinkertaisin korvakoruin. Älä myöskään pelkää yhdistää naiselliseen asuun vaikkapa rokkihenkeä sisältävää kaulakorua, sillä usein juuri kontrastit tekevät asusta mielenkiintoisen.

Erilaiset kotimaiset kaulakorut ovat keino saada aikaan erilaisia lookkeja valitsemalla käytätkö korua ihoa vasten vai pukemalla korun vaatteen päälle. Massiivisempi kaulakoru näyttää upealta juhlapuvun lisäksi puettuna valkoisen kauluspaidan kauluksen päälle. Muista myös, että kaulakoruja ja riipuksia voi yhdistellä upeiden persoonallisten kerroksellisten ilmeiden aikaan saamiseksi.

Asuun sopivaa kaulakorua valitessa on hyvä pohtia korun sopivuutta yhteen asusi ja sen kaula-aukon kanssa, jotta voit maksimoida parhaan yhdistelmän tuoman vaikutuksen. Poolokauluksen kanssa sopii pitkät riipukset ja olkaimettomien juhlamekkojen kanssa massiivisemmat kaulakäädyt. Mikäli haluat apua oikeanlaisen kaulakorun valintaan asuusi, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme ja autamme sinua mielellämme.
Voit valita suosikkisi monipuolisesta valikoimasta – tutustu ja ihastu!
Verkkokauppamme kaulakoruista löydät monipuolisen kotimaisten kaulakorujen, käätyjen ja riipusten valikoiman, josta löydät oman suosikkisi kotimaisten korusuunnittelijoiden mallistoista. Korut valmistetaan Suomessa. Kaipaat sitten kaulakorua täydentämään korurasia sisältöä tai näyttää yksityiskohtaa, löydät uuden kaulakoruihastuksesi meidän korujen valikoimasta. Mikäli kuitenkin juuri sitä oikeaa ei löydy sivuiltamme, ota yhtyettä niin me autamme sinua löytämään sopivan kaulakorun asuusi ja tyyliisi.

Verkkokaupasta löydät helposti kotimaiset korut monipuolisesta valikoimasta. Kaikki korut valmistetaan Suomessa. Sivustomme ovat pullollaan suomalaisia koruja, jotka syntyvät taitavissa käsissä, käsityönä Suomessa. Valitse tärkeään hetkeesi kauniit korut, arkeen ja juhlaan. Useaan kaulakoruun on saatavilla myös yhteensopivat korvakorut.

Suunnittelija
Suunnittelija
Tuoteryhmä
Materiaali
Hinta - slider
Hinta - inputs
 €
 €