Suomessa valmistetut korut

Henkilökohtainen palvelu

ETUSIVU

LUE

Artikkelit ja uutiset

OPI

Kaikki koruista

OSALLISTU

Kilpailut ja tapahtumat

SHOPPAILE

Korujen kauppa

Kaulakorut

Kaulakorut

Kaulakorut ovat nopea tapa muuttaa asusi ilmettä. Kaulakoruilla voit korostaa naisellista ja herkkää tyyliä siroilla ja keveillä koruilla tai luoda voimakkaita vaikutelmia isommilla koruilla. Suurikokoiset kaulakorut ovat vahva viesti omasta persoonallisesta pukeutumistavastasi, joilla saat asuusi enemmän persoonallisuutta. Verkkokaupastamme löydät useita eri tyylejä ja kokoja täydentämään tyyliäsi. Valikoimistamme on laadukkaat ja klassiset hopea- ja kultariipukset sekä näyttävämmät käätykaulakorut muun muassa juhla-asujen kruunaamiseen. Kaulakorut ja riipukset ovat myös loistava korulahjahankinta, sillä kaulakorua valitessa ei tarvitse tietää lahjansaajan tarkkaa kokoa, kuten esimerkiksi sormuksissa.

Kaulakoruista löytyy useita tyylejä kuten riipukset ja näyttävämmät käätykaulakorut. Riipukset ovat pienempinä koruina helppoja ja keveitä. Riipusten suosio on nyt kasvanut ja tyylikkäät arkiasut somistetaan aidoin riipuksien ylitseampuvien halpamateriaaleista tehtyjen asustekaulakorujen sijaan. Mielenkiintoisella kaulakorulla yksinkertaisesta farkkujen ja T-paidan yhdistelmästä tulee täysin uudenlainen, hallittu ja suunniteltu.

Myös näyttävä kaulakoru voi olla hienostunut ja elegantti. Näyttävät kaulakorut sopivat myös bisness- ja toimistopukeutumiseen stailattua tyylikkäästi ”less is more” -periaattella: anna tällöin kaulakorusi loistaa ja täydennä asun esimerkiksi yksinkertaisin korvakoruin. Älä myöskään pelkää yhdistää naiselliseen asuun vaikkapa rokkihenkeä sisältävää kaulakorua, sillä usein juuri kontrastit tekevät asusta mielenkiintoisen.

Erilaisin kaulakoruin saa aikaa erilaisia lookkeja valitsemalla käytätkö korua ihoa vasten vai pukemalla korun vaatteen päälle. Massiivisempi kaulakoru näyttää upealta juhlapuvun lisäksi puettuna valkoisen kauluspaidan kauluksen päälle. Muista myös, että kaulakoruja ja riipuksia voi yhdistellä upeiden persoonallisten kerroksellisten ilmeiden aikaan saamiseksi.

Asuun sopivaa kaulakorua valitessa on hyvä pohtia korun sopivuutta yhteen asusi ja sen kaula-aukon kanssa, jotta voit maksimoida parhaan yhdistelmän tuoman vaikutuksen. Poolokauluksen kanssa sopii pitkät riipukset ja olkaimettomien juhlamekkojen kanssa massiivisemmat kaulakäädyt. Mikäli haluat apua oikeanlaisen kaulakorun valintaan asuusi, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme ja autamme sinua mielellämme.

Verkkokauppamme kaulakoruista löydät monipuolisen kotimaisten kaulakorujen, käätyjen ja riipusten valikoiman, josta löydät oman suosikkisi kotimaisten korusuunnittelijoiden mallistoista. Kaipaat sitten kaulakorua täydentämään korurasia sisältöä tai näyttää yksityiskohtaa, löydät uuden kaulakoruihastuksesi meidän korujen valikoimasta. Mikäli kuitenkin juuri sitä oikeaa ei löydy sivuiltamme, ota yhtyettä niin me autamme sinua löytämään sopivan kaulakorun asuusi ja tyyliisi.