Suomessa valmistetut korut

Henkilökohtainen palvelu

ETUSIVU

LUE

Artikkelit ja uutiset

OPI

Kaikki koruista

OSALLISTU

Kilpailut ja tapahtumat

SHOPPAILE

Korujen kauppa

info

Tässä lyhyesti verkkokauppamme poiminnot verkkokauppamme olennaisista ehdoista. Saat tarkempi lisätietoja kustakin lisätieto-linkistä. Muistathan tutustua tilaus- ja toimitusehtoihimme.

Näin tilaat

Verkkokaupassamme ostat koruja suoraan korusuunnittelijoilta ja korujen valmistajilta. Ostaminen ja tilaaminen käy kuten missä tahansa verkkokaupassa. Alla olevasta linkistä saat lisätietoja siitä kuinka ostaminen tapahtuu ja miten tilausprosessi etenee. 

Toimitushinnat ja -tavat

Käytössämme on monipuoliset toimitustavat. Valikoimastamme löydät kaikki suosituimmat toimitustavat ja -palvelut, kuten mm. Postin, Matkahuollon ja DB Schenkerin palvelut sekä kattavat ja maanlaajuinen noutopiste- ja pakettiautomaattiverkosto. Valitse mieleisesi toimitustapa kassalla ostoksesi yhteydessä. Mikäli tilaat samanaikaisesti koruja usemmalta suunnittelijalta, huomioithan, että toimitustapa valitaan kullekin lähetykselle erikseen.

Joulu 2022: Joulupakettien viimeiset lähetysajat kotimaassa

Huomioithan kuitenkin tilausta tehdässä, että osa koruista viimeistellään tai valmistetaan tilauksesta. Tästä syystä alla olevat päivämäärät eivät ole viimeisiä tilauspäivämääriä.
  • DB Schenker: Noutopistepakettien viimeinen lähetyspäivä on keskiviikko 21.12.
  • PostNord: Kotimaan lähetykset ehtivät perille ennen joulua, kun lähetät ne viimeistään keskiviikko 21.12. 97–99-alkuisille postinumeroalueille toimitettavat lähetykset tulee laittaa matkaan jo tiistai 20.12.
  • Posti: Pikkupaketti  Perjantai 16.12. Posti-, Koti-, Express-paketti  Keskiviikko 21.12.
  • Matkahuolto: Kotimaan paketit Keskiviikko 21.12. Kotijakelupaketit Tiistai 20.12. 
 

Maksuttomat toimitukset yli 150 euron tilauksiin!

Esimerkkejä toimituskuluista (lopullinen hinta määräytyy valitun toimitusmuodon mukaan):

Posti pikkupaketti: 4,50 €

Matkahuolto xxs-paketti (Kuljetus on hiilineutraali) : 4,90 €

Postipaketti: 5,90 €
Katso Postin noutopisteet

Matkahuolto Lähellä-paketti (Kuljetus on hiilineutraali): 5,90 €
Katso Matkahuollon noutopisteet

DB SCHENKER noutopistepaketti: 5,20 €
Katso DB Schenkerin noutopisteet

Posti kotipaketti: 13,70 €

Matkahuolto kotijakelu: 13,70€

Maksaminen

Käytössäsi on Paytrailin maksunvälityspalvelut monipuolisin ja turvallisin maksutavoin.

  • Kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeet: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki
  • Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron ja Mastercard
  • Mobiilimaksaminen: MobilePay, Pivo
Yksityiskohtaistet maksutapaehdot löydät Paytrailin maksuehdoista.

 

Peruutukset ja palautukset

Tuotteilla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen peruutusoikeus 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.  Palautusoikeus ei koske mittatilauksena tehtyjä tai asiakkaan toiveiden mukaan muokattuja tuotteita. Ilmoitamme tuotetiedoissa, mikäli tuote ei kuulu palautusoikeuden piiriin. Tuote tulee palauttaa käyttämättömänä, alkuperäispakkauksessa ja myyntikelpoisena. Rahat palautetaan tilaajalle, kun tuote on vastaanotettu, tarkastettu ja palautus täyttää yllä mainitut ehdot. Asiakas vastaa palautuksen toimituskuluista. Huomioithan, että pelkkä tavaran palauttaminen tai noutamatta jättäminen postista ilman erillistä peruuttamista tai palauttamista koskevaa ilmoitusta ei riitä.

Muistathan, että tarjoamme ennen tuotteen ostamista monipuolisen avun, jotta ostoksesi osuisi oikeaan. Hyödynnä henkilökohtainen asiakaspalvelumme sekä muun muassa videonkuvan välityksellä tapahtuvat tuote-esittelyt, jotta saat tuotteesta kaiken tarvitsemasi informaation.