Toimitus- ja postitus

Tilauksesi lähetetään suoraan myyjän toimesta. Pääsääntöisesti paketit toimitetaan Matkahuollon kautta.  Toimituskulu on kiinteä 4,90€, ellei myyjä ole toisin ilmoittanut tuotteensa yhteydessä.

Huomioithan, että ostaessasi tuotteita usealta myyjältä, tuotteet lähtevät useampana lähetyksenä ja  täten saatat maksaa jokaisesta lähetyksestä omat toimituskulut. Tilauksen lisätietokentässä voit jättää terveisesi toivomastasi paketin noutopaikasta, jonka myyjä pyrkii huomioimaan parhaan kykynsä mukaan lähetystä luodessa. Pakettien toimituksessa käytetään pääsääntöisesti Matkahuoltoa.

Maksaminen ja maksutavat

Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä. Kaupassa on käytössä alla mainitut maksutavat Paytrailin kautta:

  • Kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeet: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki
  • Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard, Eurocard ja American Express
  • Mobiilimaksaminen: MobilePay

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com