Suomessa valmistetut korut
Henkilö­kohtainen palvelu

Suomalaiset korvakorut

Suomessa valmistetut

Henkilökohtainen palvelu

Uniikit design-korut

Näytetään tulokset 1–16 / 33

Suomalaiset korvakorut

Kotimaiset korvakorut tarjoavat lukuisia mahdollisuuksia tyylitellä. Lisäksi korvakorut ovat nopea ja helppo tavat viimeistellä tyylisi ja asusi. Verkkokaupassamme on laajavalikoima korvakoruja, joilla viimeistelyt tyylisi sekä säväytät. Jos kaipaa korvakoruja, jotka näkyvät ja puhuttelevat – olet oikeassa paikassa. Suomalaisten korvakorujen valikoimasta löydät lahjakkaimpien korusuunnittelijoiden korut.

Korvakorumalleja ja kiinnitystapoja on lukuisia. Valikoimastamme löydät myös tutuimmat korut kuten nappikorvakorut ja koukkukorvakorut. Tyylejä ja erilaisia muotoja löydät lukuisia, kuten myös korvakoruja monesta eri kokoluokasta. Kaipaatko kenties romanttisia ja herkkiä tai abstraktisempia ja geometrisia muotoa – olet oikeassa paikassa. Erilaiset pintaviimeistelyt ja yksityiskohdat ovat mielenkiintoisia hopea- ja kultakorvakoruissamme.

Sirot nappikorvakorut ovat klassikot, jotka eivät mene koskaan pois muodista. Verkkokaupastamme löydät aidoista materiaaleista kestämään tehdyt klassiset minimalistiset korvakorut sekä näyttävämpiä statement-korvakoruja.

Näyttäviä korvakoruja ei tarvitse säästää vain erityisiin hetkiin vaan oikeanlaiseen asuun yhdistelemällä ne löytävät oikeutetun paikkansa myös arkisemmassa käytössä. Asusta asu tällöin muuten hillitymmin. Juhlatyylissä toimii hyvin isokokoisten korvakorujen ja sormuksen tai rannekorun yhdistelmä.

Persoonallisemmat pukeutuvat uskaltavat valita korvakoruparikseen epäsymmetriset korvakorut tai yhdistellä eri korvakoruja keskenään, kuten vaikkapa samasta sarjasta erikoisia tai eri materiaalien koruja. Leiki rohkeasti ja säväytä ennakkoluulottomana ja persoonallisena korvakorujen käyttäjänä. Kotimaisten korvakorujen valikoimassa on koruja, joilla tuot asuusi varmasti jotakin erilaista ja uutta.

Parhaimmillaan korvakorut täydentävät kasvojesi muotoja ja kohottavat myös asukokonaisuuttasi. Korvakoruja valitessa kannattaakin huomioida kasvonmuotojen lisäksi myös kampauksesi tyyli sekä asu täydellisen koruyhdistelmän aikaansaamiseksi.

Tilaa suomalaisia käsintehtyjä korvakoruja kätevästi netistä

Meidän verkkokauppamme monipuolisesta ja tyylikkäästä valikoimaan on otettu mukaan Suomessa valmistetut korvakorut, jotka ovat laadukas ja kestävä valinta, ja antavat sinulle mahdollisuuden erottautua niin arjen hetkissä kuin juhlavammissa tilaisuuksissa. Mikäli et löydä valikoimastamme juuri sinulle sopivaa korua, ole yhteydessä meihin ja anna meidän etsiä sinulle kaipaamasi tyyliset korut – arkeen ja juhlaan. Kaipaatko apua oikeanlaisen korvakoruparin valintaan? Ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalvelumme asiantuntevaan palveluun. Meiltä suomalaisia koruja kätevästi netistä – tilaa myös korvakorut netistä!

Kotimaiset korut – korujen verkkokauppa, jossa jokainen koru on kotimainen

Kun teet ostoksen meidän verkkokaupassa, saat korvakorut, jotka ovat valmistettu huolellisesti, kevyitä käyttää, itsenäisten suunnittelijoiden brändeiltä ja varmasti kotimaisia koruja! Jokainen koru on valmistettu ajatuksella ja rakkaudella sekä vahvalla design-visiolla, jotta sinä voit erottua.

Kotimaisia korvakoruja valmistetaan monissa eri materiaaleissa ja tyyleissä. Esimerkkejä kotimaisista korvakorumerkeistä verkkokauapassamme ovat Mari Syrén Design, Bu.ké, Jenni Rutonen Designja TUOHI Jewelry. Useinmiten korvakorut ovat yleensä kullansävyisiä tai hopeaa ä ja koruissa käytetään usein luonnosta inspiroituneita koristeaiheita, kuten lehtiä, kukkia ja eläimiä. Tekijät yhdistyvät orgaanisten muotojen lisäksi myös modernia muotoilua  perinteiseen käsityöhön.
Kotimaisia korvakoruja valmistetaan niin arkipäivän käyttöön kuin juhlaan sopiviksi. Kotimaisuus on monelle suomalaiselle tärkeä arvo, jonka vuoksi moni haluaa myös koruja, joita valmistetaan Suomessa -kestävästi ja vastuullisesyi. Osta itselle tai lahjaksi! Tutustu monipuoliseen valikoimaamme.

Toimitusaika vaihtelee korusta ja suunnittelijasta riippuen. Mikäli tilauksesi on kiireellinen, suosittelemme ottaamaan yhteyttä asiakaspalveluun oikea-aikaisen toimituksen varmistamiseksi.

Miksi valita suomalaiset korvakorut ja suomalaiset korvakorut?

Kotimaiset korvakorut ovatkin hyvä valinta lahjaksi tai omaan käyttöön, jos haluaa tukea kotimaista käsityöläisyyttä ja muotoilua sekä kotimaista pienyrittäjyyttä. Suurin osa koruista tehdään osittain tai täysin käsityönä. Anna korun vaikuttaa.

Suunnittelija
Suunnittelija
Tuoteryhmä
Materiaali
Hinta - slider
Hinta - inputs
 €
 €