Suomessa valmistetut korut

Henkilökohtainen palvelu

ETUSIVU

LUE

Artikkelit ja uutiset

OPI

Kaikki koruista

OSALLISTU

Kilpailut ja tapahtumat

SHOPPAILE

Korujen kauppa

Korvakorut

Korvakorut

Korvakorut tarjoavat lukuisia mahdollisuuksia tyylitellä. Lisäksi korvakorut ovat nopea ja helppo tavat viimeistellä tyylisi ja asusi. Verkkokaupassamme on laajavalikoima korvakoruja, joilla viimeistelyt tyylisi sekä säväytät. Jos kaipaa korvakoruja, jotka näkyvät ja puhuttelevat – olet oikeassa paikassa. Suomalaisten korvakorujen valikoimasta löydät lahjakkaimpien korusuunnittelijoiden korut.

Korvakorumalleja ja kiinnitystapoja on lukuisia. Valikoimastamme löydät myös tutuimmat korut kuten nappikorvakorut ja koukkukorvakorut. Tyylejä ja erilaisia muotoja löydät lukuisia, kuten myös korvakoruja monesta eri kokoluokasta. Kaipaatko kenties romanttisia ja herkkiä tai abstraktisempia ja geometrisia muotoa – olet oikeassa paikassa. Erilaiset pintaviimeistelyt ja yksityiskohdat ovat mielenkiintoisia hopea- ja kultakorvakoruissamme.

Sirot nappikorvakorut ovat klassikot, jotka eivät mene koskaan pois muodista. Verkkokaupastamme löydät aidoista materiaaleista kestämään tehdyt klassiset minimalistiset korvakorut sekä näyttävämpiä statement-korvakoruja.

Näyttäviä korvakoruja ei tarvitse säästää vain erityisiin hetkiin vaan oikeanlaiseen asuun yhdistelemällä ne löytävät oikeutetun paikkansa myös arkisemmassa käytössä. Asusta asu tällöin muuten hillitymmin. Juhlatyylissä toimii hyvin isokokoisten korvakorujen ja sormuksen tai rannekorun yhdistelmä.

Persoonallisemmat pukeutuvat uskaltavat valita korvakoruparikseen epäsymmetriset korvakorut tai yhdistellä eri korvakoruja keskenään, kuten vaikkapa samasta sarjasta erikoisia tai eri materiaalien koruja. Leiki rohkeasti ja säväytä ennakkoluulottomana ja persoonallisena korvakorujen käyttäjänä. Kotimaisten korvakorujen valikoimassa on koruja, joilla tuot asuusi varmasti jotakin erilaista ja uutta.

Parhaimmillaan korvakorut täydentävät kasvojesi muotoja ja kohottavat myös asukokonaisuuttasi. Korvakoruja valitessa kannattaakin huomioida kasvonmuotojen lisäksi myös kampauksesi tyyli sekä asu täydellisen koruyhdistelmän aikaansaamiseksi.

Meidän verkkokauppamme monipuolisesta ja tyylikkäästä valikoimaan on otettu mukaan Suomessa valmistetut korvakorut, jotka ovat laadukas ja kestävä valinta, ja antavat sinulle mahdollisuuden erottautua niin arjen hetkissä kuin juhlavammissa tilaisuuksissa. Mikäli et löydä valikoimastamme juuri sinulle sopivaa korua, ole yhteydessä meihin ja anna meidän etsiä sinulle kaipaamasi tyyliset korut. Kaipaatko apua oikeanlaisen korvakoruparin valintaan? Ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalvelumme asiantuntevaan palveluun.