Suomessa valmistetut korut

Henkilökohtainen palvelu

Vuoden koru Jules & Beryl logo

Vuoden koru 2024 -haku on auki 22.9.2023 asti

Vuoden koru

Vuoden koru -kilpailu tuo esiin upeaa suomalaista korumuotoilua ja alan osaamista sekä lisää tietoisuutta alan tarjonnan monipuolisuudesta ja laajuudesta. Kilpailussa etsitään korusarjaa, joka puhuttelee taidokkaalla muotokielellään ja tekee säväyksen tunnistettavalla, omanlaisella, muotoilullaan.Kilpailussa esiin pääsevät myös näyttävät, rohkeat ja erikoisemmat korut, jotka puhuttelevat taidokkaalla muotokielellään ja tekevät säväyksen tunnistettavalla, omanlaisella, muotoilullaan. Kilpailussa koruja katsotaan kultaseppäkulttuurin silmin ja kilpailu on keskittynyt arvokoruihin. Kilpailu järjestetään nyt kuudetta kertaa.

Hakuprosessissa vapaaehtoinen vaihe palautteen saamiseksi

Haku toteutetaan nyt toista kertaa kaksivaiheisena, jossa ensimmäinen hakuvaihe on vapaaehtoinen. Ensimmäisessä hakuvaiheessa kilpailijoiden on mahdollista saada palautetta kilpailuehdotuksestaan ja hakemuksestaan. Kaksivaiheisella haualla halutaan tarjota yksinyrittäjävaltaisen alan toimijoille foorumi edistämään muun muassa tuotekehitystä sekä työn kannustukseksi ja tukemiseksi. Saat sparraavaa palautetta ja lisäksi sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä oman työsi kehittämiseksi. Palautteen perusteella kilpailijalla on mahdollisuus kehittää omaa hakemustaan sekä kilpailutyötään kilpailun deadlineen asti, jolloin jätetään varsinainen kilpailuehdotus. Mikäli et halua palautetta työstäsi ennen haun päättymistä, voit osallistua vain haun jälkimmäiseen vaiheeseen.

Ensi vuonna säännöt muuttuvat

Tämän kertainen kilpailukierros on viimeinen, johon voit osallistua jo julkaistulla, olemassa olevalla, korusarjalla. Ensi vuonna säännöt muuttuvat: tällöin kilpailuun voi osallistua vain uudella korusarjalla.

Kerro kilpailusta myös kaverille

Kilpailun hakulomake

Tutustuthan kilpailun sääntöihin huolellisesti ennen kilpailutyön lähettämistä. Voit osallistua kilpailuun useammalla työllä/korusarjalla. Jokainen kilpailuun ilmoitettava työ tulee lähettää omalla kaavakkeellaan. Annettuja yhteystietoja käytetään kilpailujärjestelyissä ja kilpailuun liittyvässä viestinnässä.

HAKEMUKSET TULEE LÄHETTÄÄ 22.9.2023 KLO 18.00 MENNESSÄ
Mikäli haluat saada palautetta kilpailutyöstäsi haun ensimmäisessä vaiheessa, lähetä ensimmäinen hakemuksesi 4.8.2023 klo 18 mennessä.

Päivitys 26.5.2023: Hakulomake ei avaudu kaikille selaimilla. Korjaamme asiaa.

 

Ota yhteyttä

blank

Johanna Lundán

Kilpailun tuottaja,
Jules & beryl

Soita: +358 40 53 80 433
Sähköposti: johanna@julesandberyl.fi

Onko sinulla kysyttää kilpailusta? Laita sähköpostia, soita tai jätä viesti oheisella lomakkeella.