Suomessa valmistetut korut

Henkilökohtainen palvelu

Vuoden koru Jules & Beryl logo

Vuoden koru 2024 -haku on auki 22.9.2023 asti

Vuoden koru

Vuoden koru -kilpailu tuo esiin upeaa suomalaista korumuotoilua ja alan osaamista sekä lisää tietoisuutta alan tarjonnan monipuolisuudesta ja laajuudesta. Kilpailussa etsitään korusarjaa, joka puhuttelee taidokkaalla muotokielellään ja tekee säväyksen tunnistettavalla, omanlaisella, muotoilullaan. Kilpailussa esiin pääsevät myös näyttävät, rohkeat ja erikoisemmat korut, jotka puhuttelevat taidokkaalla muotokielellään ja tekevät säväyksen tunnistettavalla, omanlaisella, muotoilullaan. Kilpailussa koruja katsotaan kultaseppäkulttuurin silmin ja kilpailu on keskittynyt arvokoruihin. Kilpailu järjestetään nyt kuudetta kertaa.

2024 kilpailussa luvassa

 • Finalistikorut esillä Suomen Kello- ja korumuseon näyttelyssä 8.12.2023 – 21.1.2024.
 • Vuoden koru -kilpailu huipentuu Häämessut Ideaparkissa -tapahtumaaan 27.1.2024. Finalisteilla on tapahtumassa omat esittely/myyntipisteet ja lisäksi korut nähdään tapahtuman muotinäytöksessä. Vuoden koru 2024 palkitaan ohjelmalla lavalla.
 • Kilpailun voittajalle rahanarvoinen palkinto: Yhteistyömme NSG:n kanssa jatkuu ja yritys lahjoittaa 2000 eurolla voittajalla palkinnoksi hänen valitsemiaan alan työkaluja, -välineitä ja tarvikkeita sekä palveluita.

Ensi vuonna säännöt muuttuvat

Tämän kertainen kilpailukierros on viimeinen, johon voit osallistua jo julkaistulla, olemassa olevalla, korusarjalla. Ensi vuonna säännöt muuttuvat: tällöin kilpailuun voi osallistua vain uudella korusarjalla.

Kerro kilpailusta myös kaverille

Kilpailun hakulomake

Tutustuthan kilpailun sääntöihin huolellisesti ennen kilpailutyön lähettämistä. Voit osallistua kilpailuun useammalla työllä/korusarjalla. Jokainen kilpailuun ilmoitettava työ tulee lähettää omalla kaavakkeellaan. Annettuja yhteystietoja käytetään kilpailujärjestelyissä ja kilpailuun liittyvässä viestinnässä. Kilpailun järjestää Jules & Beryl Oy.

Mikäli sinulla tulee kysyttää kilpailusta tai teknisiä ongelmia, ota yhteyttä Johanna Lundániin johanna@julesandberyl.fi tai 0405380433.

HAKEMUKSET TULEE LÄHETTÄÄ 22.9.2023 KLO 18.00 MENNESSÄ
Mikäli haluat saada palautetta kilpailutyöstäsi haun ensimmäisessä vaiheessa, lähetä ensimmäinen hakemuksesi 4.8.2023 klo 18 mennessä.

Kirjoita nimesi tai työryhmän kaikkien tekijöiden nimet
(esim. Kultaseppä, korumuotoilija, jne.)
Sähköposti(Pakollinen)
Osoite(Pakollinen)
Laskun toimitustapa(Pakollinen)
Laskun toimitustapa kysytään mahdollista finaalisijoitusta varten ennakkotietona. Valitse itsellesi sopivin vaihtoehto. Finalistitöiden suunnittelijalta tai heidän edustamaltaan yritykseltään laskutetaan 495€ (sis alv24%).

Tiedot kilpailutyöstä

Vähintään 500 merkkiä. Finalistitöiden tekstiä voidaan käyttää kilpailuun liittyvässä viestinnässä.
Haluan osallistua kilpailun haun ensimmäiseen vaiheeseen ja saada palautetta
Lataa kilpailutyöstä 1-3 kuvaa. Nimeä kuvat korusarjan nimellä. Kuvat tulee olla vähintään 1200 pikseliä leveitä, jpeg-muodossa.
Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, jpeg, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 3.

  Yhdessä kilpailua toteuttamassa

  blank

  Suomen Kultaseppien Liitto

  Suomen Kultaseppien Liitto on kultasepänalalla toimivien henkilöiden ja yhteisöjen keskinäisenä yhdyssidos, joka työskentelee ammattitaidon kohottamiseksi, valvoo jäsentensä ammatillisia, taloudellisia ja yhteiskunnallisia etuja sekä edistää hyvän yhteishengen ja yhteenkuuluvuuden tunnetta jäsentensä kesken. Suomen Kultaseppien Liiton toimii kilpailussa asiantuntijaroolissa kilpailun kehittämisessä ja kilpailutöiden arvioimisessa. Kilpailu näkyy myös liiton viestintäkanavissa.

  blank

  Suomen Kello- ja korumuseo Kruunu

  Suomen Kello- ja korumuseo Kruunu avatui uudistuneena keväällä 2022 ja nyt korut nähdään vahvasti osana museon toimintaa. Uusi museo toimii Espoon Tapiolassa. Suomen Kello- ja korumuseo Kruunu toimii kilpailussa asiantuntijaroolissa kilpailun kehittämisessä ja kilpailutöiden arvioimisessa. Kaikki Vuoden koru 2024 -kilpailutyöt pääsevät esille yleisön ihasteltavaksi Suomen Kello- ja korumuseo Kruunuun. Näyttely on avoinna yleisölle 8.12.2023-21.1.2024.

  blank

  NSG

  NSG on jalometalliteollisuuden suurimpia toimijoita Skandinaviassa sekä tunnettu kulta- ja hopeaseppien, teollisuuden ja investoijien luotettavana kumppanina. Haluamme jatkaa kestävällä pohjalla ja siksi kaikki alalle toimittamamme jalometallit ovat 100% kierrätettyjä. Voit myös lähettää omat metallisi meille kierrätettäviksi. Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työkaluja, koneita ja tarvikkeita korujen valmistukseen. Kaikki verkkokaupan tuotteet olemme huolella valikoineet alan johtavilta brändeiltä. Toimitamme tilauksesi nopeasti ja luotettavasti, ensiluokkaisella palvelukonseptilla.

  blank

  Häämessut Ideaparkissa

  Tapahtuma valloittaa keskusaukion 27.1.2024 Klo 11-16. Tule ihastelemaan kilpailun koruja ja tapaamaan korut tehneitä taitajia. Vapaa sisäänpääsy! Tapahtuman järjestää Juhlakirsikka yhdessä Ideapark Lempäälän kanssa.

  Ota yhteyttä

  blank

  Johanna Lundán

  Kilpailun tuottaja,
  Jules & beryl

  Soita: +358 40 53 80 433
  Sähköposti: johanna@julesandberyl.fi

  Onko sinulla kysyttää kilpailusta? Laita sähköpostia, soita tai jätä viesti oheisella lomakkeella.