Suomessa valmistetut korut

Henkilökohtainen palvelu

ETUSIVU

LUE

Artikkelit ja uutiset

OPI

Kaikki koruista

OSALLISTU

Kilpailut ja tapahtumat

SHOPPAILE

Korujen kauppa

Kotimaiset rintakorut
It seems we can't find what you're looking for.

Kotimaiset rintakorut

Suomalaiset rintakorut

Rintakorut ovat nykypäivänä turhaan väheksytty tapa koristaa asua ja käyttää koruja. Rintakorut ovat monikäyttöisiä, sillä niihin sisältyy vapaus käyttää niitä missä tahansa kohtaa asua. Perinteisesti rintakorua nimensä mukaisesti pidetään rintamuksen kohdalla joko oikealla tai vasemmalla, mutta rintakorut tarjoavat lukuisia vaihtoehtoja täydellistää asusi persoonallisesti. Rintaneulat ansaitsevat uuden tulemisen, sillä ne ovat klassikoita, joilla trendikkäimmät käyttävät voivat myös säväyttää. Rintaneulat eivät ole suinkaan pölyttyneitä tai vanhanaikaisia asusteita vaan naisellisia sekä itsevarman naisen asuste, jolla luodaan vaivattomasti tyylikkyyttä. Rintakoruihin kuuluvat myös rintaneulat, jotka neulamainen kiinnitysmekanismi on osa korun ilmettä.

Rintaneulat voi pukea päälle monin eri tavoin. Paitapuseron kanssa rintakoru on itsevarma valinta napitetun ylänapin kohdalle kiinnitettäväksi kaulusliepeiden väliin. Rohkeat ja uskaliaat rintaneulojen käyttäjät kokoavat rintaneuloja useamman korun rykelmän asun kohokohdaksi. Naisilla rintakoru sopii hyvin käytettäväksi ilta- tai juhlapuvun kanssa myös vyötäröllä koristeena – tai jopa hiuskoristeeksi. Rintaneulat ovat myös miehillä puvun takin kanssa säväyttävä tapa pukea koruja. Business-pukeutumisessa rintakorut sopivat todella hyvin jakun kanssa ja tyylikkään yksinkertaisen kokonaisuuden voi rakentaa rintakorusta ja korvakoruista. Rintakorut ja neulat ovat upea lisä asuun kuin asuun joko yksin tai esimerkiksi käätykaulakorun, korvakorujen tai rannekorun kanssa.

Suomalaiset rintakorut, tehty Suomessa, löydät verkkokaupastamme

Valikoimistamme löydät suomessa valmistetut, kotimaisten korusuunnittelijoiden ja korumerkkien rintaneulat, joista olemme valinneet sinulle mielenkiintoisimmat korut.