Suomessa valmistetut korut

Henkilökohtainen palvelu

ETUSIVU

LUE

Artikkelit ja uutiset

OPI

Kaikki koruista

OSALLISTU

Kilpailut ja tapahtumat

SHOPPAILE

Korujen kauppa

Rannekorut

Rannekorut

Suomalaiset rannekorut

Kotimaiset rannekorut ovat monipuolisia koruja, joilla luot nopeasti asuusi vaikuttavuutta ja mielenkiintoisen yksityiskohdan. Rannekorut asun yhteydessä on loistava tapa tuoda pukeutumiseen omaa persoonallista tyyliä ja mielenkiintoista twistiä. Valikoimistamme löydät tyylikkäät rannekorut, joilla viimeistelet tyylisi niin arjen ihaniin hetkiin kuin juhlaviin erityistilaisuuksiin. Valikoimissamme on rannekoruja useaan eri tyyliin ja tilanteeseen: Leveitä, kapeita, ilmavan keveitä, puhuttelevan massiivisia, hopearannekoruja, eri pintaviimeistelyillä. Koruna rannekoru näkyy myös itsellesi sitä käyttäessäsi.

Rannekoruja voidaan käyttää yksin tai pinottuna päällekkäin voimakkaamman vaikutuksen aikaansaamiseksi – yhdistelmissä vain mielikuvituksesi on rajana. Mahdollisuuksia säväyttää rannekoruilla ja niiden yhdistelmillä on rajattomasti. Rennompaan pukeutumiseen sopivat ohuemmat rannekorut ja -ketjut, yksin tai yhdessä. Jos haluat säväyttää, rannekorun voi pukea myös paitapuseron hihan päälle tai käyttää näyttäviä rannekoruja kummassakin ranteessasi. Rannekoruja ja niiden muotoja ja pintaviimeistelyjä yhdistelemällä luot monenlaisia rannekorutyylejä käytettäväksi myös samassa ranteessa ja persoonallisia lookkeja. Voit käyttää myös ranneketjuja ja -renkaita yhdessä.

Näyttävän vaikutelman tyylikkääseen juhlapukeutumiseen saat valitsemalla suurikokoisen rannerenkaan asun huomion keskipisteeksi veistoksellisen juhlapuvun pariksi. Juhlaan voi rannekorun kumppaniksi pukea myös muita isompia koruja, kuten korvakorut, mutta esimerkiksi business-pukeutumisessa säväytät valitsemalla kohokohdaksi vain näyttävän rannekorun, jonka kruunat yksinkertaisemmilla korvakoruilla. Boheeminmassa tyylissä rannerenkaat ja -korut kannattaa maustaa pitkällä riipuksella.

Mittaamalla ranteesi koon tarkasti, on oikeankokoisen rannekorun tilaaminen helppoa ja vaivatonta. Oikeinistuva rannekoru tuntuu käytössä vaivattomalta. Verkkokauppamme valikoimasta löydät naisten rannekoruja Suomen taitavimmilta korusuunnittelijoilta ja korumerkeiltä. Jos kaipaat apua oikean korun valintaan tai et löydä etsimääsi, ole rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluumme yhteydessä ja saat henkilökohtaista apua juuri sinulle sopivan korun valintaan.

Suomalaiset rannekorut löydät verkkokaupastamme!

Suomalaiset korut, myös naisten rannekorut, helposti suomalaisten korujen verkkokaupasta. Valikoimastamma löydät erottuvat kultaseppäkulttuurin silmin tehdyt korut Suomesta. Taatusti suomalaisia, taatusti ainutlaatuisia! Osta oma korurakkautesi helposti netistä.