Suomessa valmistetut korut

Henkilökohtainen palvelu

Silja Kivioja | Siljas Design

Siljas design – luontosi korussa

Silja Kiviojan koruissa huokuu luonto ja luonnon välittämät tunnelmat. Hän haluaa korostaa koruissaan ihmisten ja luonnon yhteneviä piirteitä ja tuoden koruihinsa vahvuutta, voimaa ja rauhaa. Luontoelementeistä Siljan koruissa on nähtävissä pikemmin pilkahduksia kuin liian alleviivaavia teemoja. Tyylillisesti Siljan koruja kuvaa tekstuurit ja kolmiulotteisuus sekä ulkoasu, joka synnyttää kaikille aisteille mielikuvia. Vuonna 2020 jalometallimuotoilijaksi valmistunut Silja perusti Siljas Designin 2021. Hän pajansa toimii Kuopiossa Airakselan kylässä.  

Koruja suunnittelijalta
Artikkeleja ja blogikirjoituksia
Itsenäisyyspäivän vastaanotto on yksi vuoden kohokohdista ihastella puku- ja koruloistoa. Tällaisia ovat Linnan juhlien korut 2023.
Koru- ja jalometallimuotoilijan Silja Kiviojan kallioisia rosoisia pintoja toistava hopeakorusarja on voittanut Vuoden koru 2023 -kilpailun. Voittaja julkaistiin 5.2.2023 Tampereen Häämessujen yhteydessä.
Linnan juhlissa nähdään kerralla suurin kattaus kotimaista korumuotoilua yhdessä paikkaa. Kysyimme korujen suunnittelijoilta, mitä korujen näkeminen juhlissa heille merkitsee.