Suomessa valmistetut korut

Henkilökohtainen palvelu

Seppo Vainikainen | Mr. Wain

Koruja, jotka saavat muodon harrastusten ja mielenkiinnonkohteiden yksityiskohdista

Mr. Wain -korujen takaa löytyy kultaseppä Seppo Vainikainen. Sepon koruissa näkyvät eri ammatit ja harrastukset: hän tekee paljon koruja eri ammattiryhmille ja tietyn mielenkiinnon omaaville henkilöille sekä erityisesti miehille suunnattuja koruja. Hänen erikoisosaamistansa on taidokkaat emaloinnit, jotka tuovat värikkyyttä koruihin. Seppo työskentelee Oulussa Paja 1605 -nimessä yrityksessä yhdessä kolmen alan yrittäjän kanssa sekä mukana on luotsaamassa Taigakoru-brändiä.

Koruja suunnittelijalta
Artikkeleja ja blogikirjoituksia
Linnan juhlissa nähdään kerralla suurin kattaus kotimaista korumuotoilua yhdessä paikkaa. Kysyimme korujen suunnittelijoilta, mitä korujen näkeminen juhlissa heille merkitsee.
Itsenäisyyspäivän vastaanotto on yksi vuoden kohokohdista ihastella puku- ja koruloistoa. Tällaisia ovat Linnan juhlien korut 2022.
Seppo Vainikaisen Pitsi-korut ovat kauneuden lisäksi teko kansallispukujen kansanperinteen säilyttämiseksi. Koruillaan Seppo on halunnut luoda uuden tavan kantaa mukanaan kansallispukujen henkeä modernisti ja värikkäästi.