MYYJÄKSI

Jos olet korumuotoilija, -taiteilija, kultaseppä ja muu alan taitaja, joka tekee tunnistettavasti omalla visiollaan ja tyylillään koruja kultaseppäkulttuurin silmin ja korusi ovat valmistettu Suomessa, olet tervetullut mukaan joukkoomme

Haluatko myyjäksi?

Jules & Berylin sivuston verkkokauppa on perustettu, koska kotimaiset korut ansaitsevat saada äänensä kuulluksi, korujen tekijät työnsä näkyväksi ja korujen ystävät omaa persoonaansa kuvastavia koruja ostettavakseen. Olemme ensimmäinen verkkokauppa, joka on erikoistunut itsenäisten korumuotoilijoiden koruihin, tuomme kanssanne asiakkaille tarjolle tuotevalikoiman, jota aikaisemmin ei ole ollut ollut helposti saatavilla yhdessä paikassa. Alusta luo uudenlaisia mahdollisuuksia korumuotoilijoille saada tuotteet suuremman yleisön tietoon ja ratkaisee alan pienten toimijoiden haasteen suuren rahallisen investoinnin vaativan verkkokaupan perustamisen vaihtoehdoksi.

Kotimaisen korumuotoilualan pienyrittäjien haasteena on ollut, että Suomessa ei ole olemassa kanavaa, joka toisi kotimaisia koruja systemaattisesti esille. Toimialalta on puuttunut yhtenäinen ääni, joka korostaisi erityisesti koruja ja niiden suunnittelijoita. Suomalaiset kuluttajat eivät myöskään ole päässeet tutustumaan pienempiin brändeihin ja toisaalta brändin rakentaminen vaatii investointeja, joita alan pienyrittäjällä ei välttämättä ole. Kuluttajat ovat kuitenkin kiinnostuneita tukemaan kotimaisia pienyrittäjiä ja etsivät persoonallisempia koruja. Kysyntä ja tarjonta eivät kumminkaan löydä toisiaan, sillä lahjakkaiden muotoilijoiden, kultaseppien ja korutaiteilijoiden on hankala saada ääntänsä ja visiotaan kuuluviin isojen ja globaalien brändien varjosta. Me Jules & Berylillä muutamme tämän tarinan kanssasi.

Alustallamme tehdään jatkuvaa kehitystyötä ja kuulemme mielellämme kehitysehdotuksesi. Tavoitteenamme on yleisesti lisätä alan tunnettavuutta ja löydettävyyttä sekä luoda ostopäätöstä helpottavia digitaalisia elementtejä. Tulevaisuuden tavoitteena on toiminnan skaalaaminen myös kansainvälisesti.

 

 

Miksi liittyä mukaan myyjäksi ja mitä saat?

 • Verkkokauppa pystyy nopeasti ja sujuvasti – ilman suuria investointeja tai aloituskustannuksia: Voit perustaa nopeasti ja helposti oman verkkokauppasi. Sinun ei tarvitse huolehtia verkkokaupan teknisestä ylläpidosta ja kehityksestä.
 • Saat oman kauppasivun, jolla näkyy vain omia tuotteitasi sekä oman suunnittelijaprofiilisivun, jossa esittelysi lisäksi on esillä tuotteistasi ja sinun liittyviä artikkeleja. Lisäksi voit kirjoittaa alustalle vieraskynä-tekstejä oman osaamisesi esiintuomiseksi ja näkyvyytesi kasvattamiseksi.
 • Asiakkaat voivat sovittaa koruja virtuaalisesti esimerkiksi oman kännykkänsä kameran välityksellä (vaatimuksena soveltuva kuvaformaatti)
 • Korusi saavat ansaitsemansa kauppapaikan ja seuran: myymme vain Suomessa kultaseppäkulttuurin silmin valmistettuja koruja. Asiakas voi luottaa siihen, että tuotteesi ovat laadukkaita, kestäviä ja varmasti Suomessa valmistettuja halpatuonnin sijaan.
 • Panostamme markkinointiin: Hoidamme markkinointia myös keskitetysti uusien asiakkaiden saamiseksi palveluun.
 • Nopeat tilitykset: Rahaliikenne kulkee maksupalvelun tarjoajalta suoraan sinulle turvallisesti ja nopeasti.
 • Keskitetty asiakaspalvelun: Asiakas voi aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme ja autamme heitä puolestasi, jotta voit keskittyä työhösi.
 • Autamme tarvittaessa tuotteiden myyntiinasettamisessa: Saat helposti lisäapua verkkokauppasi pyörittämiseen, tuotetekstien kirjoittamiseen ja valokuvaukseen (sopimuspaketin mukaan mahdollinen erillinen veloitus)

Mitä se maksaa?

 • Palvelu on riskitön – ei kiinteitä kuluja, tai kuukausimaksuja
 • Myydyistä tuotteista peritään välityspalkkio, ns. komissio. Peruskomissiomme on 30% (sis. alv). Komission suuruus määräytyy sen mukaan, kuinka paljon haluat käyttää omaa aikaasi kaupan ylläpitoon. Jos verkkoalustamme on ainoa paikka, jossa tuotteitasi myydään verkossa, on komissio pienempi. Mikäli haluat, että me vastamme mm. tuote-esittelyiden kirjoittamisesta ja tuotteiden valokuvauksesta, on komissio suurempi.
 • Muina kuluina mahdolliset asiakaspalautuksista aiheutuvat kustannukset sekä maksupalvelun tarjoajan transaktiomaksu maksutapahtumasta (riippuen maksutavasta noin 0,50€/tapahtuma)

 

Kuinka pääsen mukaan?

 1. Ota yhteyttä meihin sähköpostitse johanna@julesandberyl.fi tai puhelimitse 0405380433
 2. Sovitaan tapaaminen tai puhelinsoitto. Keskustelussa varmistetaan, että tuotevalikoimasi vastaa verkkokauppamme linjaa. Samalla sinulla on hyvä tilaisuus kysyä lisää ja saada lisätietoja yhteistyötä.
 3. Rekisteröimme kauppasi ja saat maksupalvelusopimuksen täytettäväksi.
 4. Pääset rakentamaan kauppasi ja lisäämään tuotteesi. Lisäksi lisäämme sinusta esittelyn sivustollemme.