blank

Luovuuden tulvaa ja uskoa omaan visioonsa apurahatyöskentelystä

Apurahat ovat taiteen ja kulttuurin alan toimijoille tärkeä keino saada taloudellisia resursseja sekä rohkaisua toteuttaa ideoitaan ja kokeilujaan, jotka muuten jäisivät odottamaan arjen rutiininomaisten töiden jalkoihin. Työskentelyapurahoilla ei pelkästään luoda uutta, vaan myös kehitetään osaamista sekä saatetaan markkinoille uusia tuotteita.

Palkinnot ja tunnustukset

Lisää luettavaa
Kehto-astia tuohesta

Kehto-astia: palkitusta korusarjasta sisustusesineeksi

Susanna ja Tobias Feuerbacher ovat tuttuja Vuoden koru 2021 -kilpailusta, jonka voittopaikan he saavuttivat Tuohi Hopea -korusarjallaan. Nyt heidän suunnittelema Kehto-astia on valittu uuden muotoilun suunnannäyttäjien joukkoon.

Vuoden koru 2022 -finalistit ryhmäkuva

Vuoden koru 2022 -finalistit on julkaistu

Suomalaista korumuotoilua ja alan osaamista esiintuova Vuoden koru -kilpailu avataan Lempäälän Ideaparkin näyttelyllä, jossa korut ovat nähtävillä yleisölle. Kilpailussa on tänä vuonna yleisölle myös uutta koettavaa: uutuutena yleisö pääsee kokemaan korut myös sovittamalla niitä päälleen virtuaalisesti.

Valo & varjo korut visakoivusta

Valo & varjo kohtaa visakoivun

Vuoden koru 2021 -voittajien, Susanna ja Tobias Feuerbacherin käsissä on syntynyt myös muitakin palkittuja korusarjoja. Huonekaluista tuttua tekniikkaa, erinomaista puun materiaalituntemusta ja kultasepäntaitoja yhdistävä korusarja Valo & Varjo saa nyt ylleen uudet vaatteet Suomessa kasvavasta visakoivusta.