Suomessa valmistetut korut
Henkilö­kohtainen palvelu

20.11.2021 Ideapark, Lempäälä

Kotimaisten korujen pop up

Lauantaina 20.11.2021 avautuu päiväksi vuoden huikein mahdollisuus ostaa Suomessa tehtyjä design-koruja. Pop up -myyntipisteeltämme Lempäälän Ideaparkista löydät takuulla kotimaisten korujen valikoiman, jollaista et löydä muualta.

Pop up -myynti on upea mahdollisuus päästä valitsemaan itsellesi koruja niin vuoden juhlasesonkiin kuin loppuelämän rakkauksiksi. Autamme myös löytämään asuusi täydelliset korut, joten kysy rohkeasti koruvinkkejä myös mielessä olevaan asuusi. Tarjoamme tietenkin myös osaavaa ja ammattitaitoista apua korulahjan valintaan, jossa korujen tarina kohtaa ja koskettaa lahjansaajaa. Valikoimastamme löydät koruja moneen tyyliin, makuun ja budjettiin.

Mukana kaupassa on muun muassa:

  • Vuoden koru -kilpailusta tuttuja koruja sekä niistä vielä ennennäkemättömiä uusia malleja⁠
  • Uniikkikoruja ja yksittäiskappaleita⁠
  • Vielä julkaisematon uusi korumallisto Laura Bruunilta⁠
  • Käyttämättömiä keräilyharvinaisuuksia 1970-luvulta Sirokorulta⁠

 

Valikoimasta löydät koruja seuraavilta suunnittelijoilta ja brändeiltä:

Bu.ké
Gina Bulgamin
Hanna K Design & Jewellery
Jenni Rutonen Design
Katin Kultapaja
Laura Bruun Design
Mari Syrén
Meira Rauta
Sirokoru

Pop up -myyntipisteemme sijaitsee aivan Vuoden koru -näyttelyn vieressä. Samalla pääset myös ihastelemaan vuoden 2022 finalistikoruja ja valitsemana oman suosikkisi, jolle antaa äänesi. Myyntipisteellämme kerromme mielellämme myös lisää finalistikorujen taustatarinoista ja valmistustekniikoista. Esittelemme korut myös klo 12 alkaen Keskusaukion tapahtumalavalla, tervetuloa seuraamaan tilaisuutta.

 

“Ainutlaatuinen kotimaisten korujen valikoima”

Aika: La 20.11.2021  klo 12-17
Paikka: Ideaparkin keskusaukion pohjoispää, Lempäälä
Vain korttimaksut

Johanna Lundán | Jules & Berylin päätoimittaja
Picture of Johanna Lundán

Johanna Lundán

Johanna Lundán on Jules & Berylin perustaja, jonka rakkaus kotimaisiin koruihin on synnyttänyt myös Vuoden koru -kilpailun. Johanna on toiminut yrittäjänä vuodesta 2005 ja aktiivisena vaikuttajana nuorkauppakamarissa vuodesta 2003 lähtien. Vapaa-ajalla Johannan koukuttaa livekeikat, keraamiikkatyöt, elokuvat ja matkustaminen.