Suomessa valmistetut korut
Henkilö­kohtainen palvelu

OPAS korulahjan ostamiseen

Koru lahjaksi

 

Opas korulahjan ostoon antaa sivulle parhaimmat vinkit korulahjan hankintaan!

Koru lahjaksi on merkityksellinen ja vaikuttava muisto tärkeästä hetkestä. Koru mielletään usein lahjaksi, jonka mies antaa naiselle, mutta koruja voi yhtä hyvin antaa lahjaksi lapsilleen, miesystävälleen, ystäville tai muille sukulaisille. Kotimaiset korut ovat myös mieleenpainuva ja vaikuttava lahja esimerkiksi myös työpaikan merkkipäivämuistamisena ja muihin juhlahetkiin. Korut sopivat lahjaksi kaiken ikäisille.  

Kuten muidenkin lahjojen osalta, koru lahjana ilahduttaa sitä enemmän, mitä enemmän se sopii kantajalleen. Aina ei kuitenkaan voi tietää lahjansaajan mieltymyksiä tai tarkkaa toivetta. Olemme koonneet tähän oppaaseen vinkkejä ja neuvoja korulahjan hankkimiseksi ja auttamaan, että valinta olisi osuisi oikeaan – halusit sitten ilahduttaa itseäsi tai jotakuta muuta. Täydellisen korulahjan valinnassa opastaa myös osaava ja ammattitaitoinen asiakaspalvelumme.

Korulahja sopii kaiken ikäisille rakkaille
Korulahja sopii kaiken ikäisille rakkaille.

Miksi valita koru lahjaksi?

Kotimainen koru on lahja, joka on lähes ikuinen ja säilyy myös sukupolvelta toiselle. Ostoksena kotimainen koru on vastuullinen ja kestävä, sillä muistaessasi lahjansaajaa olet samalla tukemassa kotimaista pienyrittäjää. Valikoimamme korujen valmistuksessa käytetään pääsääntöisesti lähes 100 prosenttisesti kierrätettyjä materiaaleja. Koru on kestävä lahjaidea, jota ei tarvitse pitää kaapissa pölyttymässä vaan sitä voi kantaa mukanaan arkisinkin muistuttamassa erityisestä hetkestä ja lahjanantajasta.

Koru perinteisesti nähdään henkilökohtaisena, kenties hieman vakavana, lahjana, joita annetaan mielitietylle tai puolisolle. Kestävyyden ja vastuullisuuden sekä persoonan oman tyylin korostamisen kasvattaessaan merkitystä, koruista on kuitenkin tullut entistä monipuolisempi lahja. Koru on elämän kestävä muisto siitä hetkestä, jolloin koru on saatu tai hankittu. Korulahjan merkitys on yleensä voimakas ja koru on muistuttamassa eliniän saamisajankohdasta ja antajasta. Koruja on myös saatavissa useissa hintaluokissa, joten jo pienelläkin budjetilla voi hankkia arvokkaan lahjan.

Korulahjaa valitessa, pohdi:

  • Minkälaisia tunteita ja tuntemuksia lahja herättää saajassa.
  • Mieti ostaessa, millainen koru on kantajalle itselleen merkityksellinen.
  • Miten voin lahjallani huomioida lahjansaajan kiinnostuksen kohteet? Esimerkiksi puutarhaharrastajalle sopii kukka- tai kasviaiheiset korut.
  • Kaiva itsestäsi esiin agentti ja salapoliisi: Mikä on lahjansaajan tyyli: romanttinen, klassinen, rock-henkinen? Minkälaisia värejä hän käyttää ja käyttääkö lahjansaaja mieluummin hopeisia vain kultaisia koruja?
  • Koru on henkilökohtainen lahja: Onnistunut korulahja kuvastaa lahjansaajan persoonallisuutta. On myös hyvä pohtia, mitä koru viestittää lahjana ja lahjansaajasta ulospäin kun hän korua käyttää.
  • Minkälaisia koruja lahjansaaja yleensä käyttää ja missä tilanteissa? Riipusten ystävälle kaulakoru on varma ostos. Rei’itettyihin korviin tarkoitetut korvakorut eivät puolestaan ole oikea hankinta, jos henkilöllä ei ole reikiä. Jos lahjansaaja käyttää yleensä koruja vain juhlahetkinä, kannattaa korutkin valita juhlaviin asuihin soveltuviksi.
  • Täysiosumaa voi olla hankala ostaa lahjaksi, ainakaan yllätyksenä. Voit myös pyytää lahjansaajan lähettämään sinulle kuvia mieleistään koruista valikoimistamme ja näin helpotat koruvalintaa. Muista kuitenkin, että lahjassa on yleensä kyse eleestä ja joskus myös yllätyksen luomasta tunteesta. Jos haluat pitää yllätyksen, osta oman näkemyksesi mukaan sopivin lahjan meidän ammattitaitoisen asiakaspalvelumme avulla.
  • Oikeaa korulahjaa ei kannata liiaksi yrittää perustella järjellä – oikea valinta tuntuu oikealta
Koru merkkipäivämuistamisena työntekijälle: Lue opas korulahjan ostoon
Koru sopii lahjaksi merkkipäivämuistamisena myös työntekijälle.

Korujen taustatarinat tuovat koruille syvempää merkitystä

Muista myös tutustua valikoimamme korujen taustatarinoihin ja inspiraatiohetkiin. Näistä tarinoista voi löytyä juuri sinulle lahjanantajana tai lahjasaajalle merkityksellinen hetki. Korut ovat enemmän kuin fyysisiä esineitä ja tarinan liittäminen merkitykselliseen hetkeen lisää korun vaikuttavuutta. Korulahjaan yhdistyy usein juuri tarkoitus ja merkitys. Koruun liittyy vahvasti se, mitä se symboloi ja miksi koru on saatu. Mikäli sinua inspiroi korun taustalla oleva tarina esimerkiksi auringon säteiden leikkimisestä veden pinnalla muistuttaen sinua yhteisistä lapsuuden mökkikesistä – kerro se lahjansaajalle! Silloin korusta tulee heti henkilökohtaisempi ja koskettavampi lahja.

 

Iloinen nainen onnistuneesta korulahjasta
Oikeanlainen korulahja ilahduttaa lahjansaajaa. Pyydä avuksi tarvittaessa asiantuntevaa asiakaspalveluamme.

Lahjaostoksilla yleensä korvakorut, riipukset ja kaulakorut ovat helpompia valintoja sillä niiden kanssa oikean koon määrittäminen ei ole niin hankalaa. Korvakorut ja kaulakorut ovat helppoja lahjoina. Ne ovat vaivattomia valita, koska esimerkiksi oikeaa kokoa ei tarvitse arvuutella, toisin kuin sormuksessa. Sormuksen ja rannekorun ostamisessa on hyvä tietää hieman tarkemmin, onko lahjansaajalla esimerkiksi keskimääräistä sirommat tai isommat sormet ja samoin myös ranteen osalta. Jos haluat saada vinkkejä oikean koon valintaan, lue tämä opas.

Mikäli kaipaat apua oikeanlaisen lahjan hankintaan, ota rohkeasti yhteyttä ammattitaitoiseen asiakaspalveluumme, jonka avustuksella voidaan kartoittaa vaivattomasta vaihtoehtoja toivomassasi hintakategoriassa sekä koota koruista yhteensopivia settejä.  Klikkaa tästä asiakaspalveluumme!

Asiakaspalvelija auttaa korulahjan valinnassa

Avainsanat
Picture of Toimitus

Toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SAATAT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ