YRITYKSEN INNOVATIIVISUUS PALKITTIIN

Google Golden Pin 2022 -palkinto Jules & Berylille

17.1.2022
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Jules & Beryl on valittu Googlen Golden Pin 2022 -kilpailun voittajaksi. Palkinto jaettiin keskiviikkona 12.1.2022 Grow with Google -kiertueella, jonka Google järjesti yhdessä Suomen Yrittäjien ja Suomen Yrittäjänaisten kanssa. Palkinto on osoitus yrityksen innovatiivisuudesta sekä inspiroivasta kasvutarinasta.

Golden Pin -palkinto tunnustus myönnetään yritykselle, joka on innovatiivisesti ja kekseliäästi kehittänyt liiketoimintaansa uusilla tavoin ja tehdyt digiloikan pandemian aikana hyödyntäen digitaalisia kanavia liiketoiminnassaan.

Kilpailun tuomaristo koostui Googlen sekä yrittäjäjärjestöjen edustajista. Tuomarit olivat Carita Orlando (Suomen Yrittäjänaiset), Taru Jussila (Suomen Yrittäjät) ja Sami Kankkunen (Google). Tuomaristo nosti esiin arvioinnissaan yrityksen innovatiivisen ja inspiroivan otteen:

Jules & Berylin perustaja Johanna Lundán on monella tapaa inspiroiva yrittäjä ja yrityksellä on hieno tarina. Jules & Berylin alusta kokoaa yhteen pienyrittäjiä ympäri maata ja tuo innovatiivisuutta yhdistämällä tuotteisiin sisältöä ja tarinoita, joka tekee alustasta osiensa summaa suuremman. Konsepti hyödyntää digitaalisuuden mahdollisuuksia hienolla tavalla. Tuomaristo näkee, että yrityksellä on erinomaiset ja monipuoliset mahdollisuudet skaalautua.

Google Golden Pin 2022 -palkintopokaali
Google Pin 2022 -palkinto ilahduttaa nyt Jules & Berylin toimistossa.

 ” 

Golden Pin -tunnustus on myös tunnustus korumuotoilualan kotimaisen osaamisen säilyttämiselle. – Johanna Lundán

blank

”Olen erittäin iloinen ja otettu palkinnosta. Se osoittaa, otamme oikeita askelia kohti kotimaisen korualan vallankumousta, jossa alaan liittyviä stereotypioita ja vääristyneitä mielikuvia haastetaan, korukulttuuriamme ravistellaan ja arvokorujen käyttäminen normalisoidaan.”, kiittelee Jules & Berylin perustaja Johanna Lundán. Täten Golden Pin -tunnustus on myös tunnustus korumuotoilualan kotimaisen osaamisen säilyttämiselle ja työllisyyden turvaamiselle, sekä tietoisuuden lisäämiselle siitä, että suomalaiset korut ovat vastuullinen ja kestävä hankinta, joka ylläpitää myös omaa kulttuuriperintöämme.”, hän jatkaa.

Myös tulevaisuudessa yrityksellä on luvassa hienoja asioita. Vuoden koru 2022 -kilpailukierros huipentuu helmikuun alussa ja kesällä Jules & Beryl emännöi Porissa SuomiAreenalla koruaiheista keskustelutilaisuutta. Yritys jatkaa työtänsä kotimaisten korujen esiin nostamiseksi ja lisäksi tavoitteena on tehdä uusia avauksia ja tapahtumia kotimaisten korujen kokemiseksi sekä alan toimijoiden yhdistämiseksi.

ARTIKKELI JATKUU ILMOITUKSEN JÄLKEEN

Avainsanat
Toimitus

Toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SAATAT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

Osana kuningatarta juhlistavia tapahtumia, Sotheby's on avannut suurimman Isossa-Britanniassa 20 vuoteen järjestetyn tiaranäyttelyn kunnioittaakseen yhtä symbolisimmista monarkin korua: tiaraa.
Musiikin lisäksi Eurovision-laulukilpailun tunnusmerkkinä ovat värikkäät lavashow’t sekä esiintyjien näyttävät asut ja yltäkylläinen korujen käyttö asusteena. Tänä vuonna erityisesti miesten korulookit olivat mielenkiintoisia ja rohkea korujen käyttö jätti varjoonsa monet naisartistit.
Apurahat ovat taiteen ja kulttuurin alan toimijoille tärkeä keino saada taloudellisia resursseja sekä rohkaisua toteuttaa ideoitaan ja kokeilujaan, jotka muuten jäisivät odottamaan arjen rutiininomaisten töiden jalkoihin. Työskentelyapurahoilla ei pelkästään luoda uutta, vaan myös kehitetään osaamista sekä saatetaan markkinoille uusia tuotteita.