Suomessa valmistetut korut

Henkilökohtainen palvelu

YRITYKSEN INNOVATIIVISUUS PALKITTIIN

Google Golden Pin 2022 -palkinto Jules & Berylille

Jules & Beryl on valittu Googlen Golden Pin 2022 -kilpailun voittajaksi. Palkinto jaettiin keskiviikkona 12.1.2022 Grow with Google -kiertueella, jonka Google järjesti yhdessä Suomen Yrittäjien ja Suomen Yrittäjänaisten kanssa. Palkinto on osoitus yrityksen innovatiivisuudesta sekä inspiroivasta kasvutarinasta.

Golden Pin -palkinto tunnustus myönnetään yritykselle, joka on innovatiivisesti ja kekseliäästi kehittänyt liiketoimintaansa uusilla tavoin ja tehdyt digiloikan pandemian aikana hyödyntäen digitaalisia kanavia liiketoiminnassaan.

Kilpailun tuomaristo koostui Googlen sekä yrittäjäjärjestöjen edustajista. Tuomarit olivat Carita Orlando (Suomen Yrittäjänaiset), Taru Jussila (Suomen Yrittäjät) ja Sami Kankkunen (Google). Tuomaristo nosti esiin arvioinnissaan yrityksen innovatiivisen ja inspiroivan otteen:

Jules & Berylin perustaja Johanna Lundán on monella tapaa inspiroiva yrittäjä ja yrityksellä on hieno tarina. Jules & Berylin alusta kokoaa yhteen pienyrittäjiä ympäri maata ja tuo innovatiivisuutta yhdistämällä tuotteisiin sisältöä ja tarinoita, joka tekee alustasta osiensa summaa suuremman. Konsepti hyödyntää digitaalisuuden mahdollisuuksia hienolla tavalla. Tuomaristo näkee, että yrityksellä on erinomaiset ja monipuoliset mahdollisuudet skaalautua.

Google Golden Pin 2022 -palkintopokaali
Google Pin 2022 -palkinto ilahduttaa nyt Jules & Berylin toimistossa.

 ” 

Golden Pin -tunnustus on myös tunnustus korumuotoilualan kotimaisen osaamisen säilyttämiselle. – Johanna Lundán

blank

”Olen erittäin iloinen ja otettu palkinnosta. Se osoittaa, otamme oikeita askelia kohti kotimaisen korualan vallankumousta, jossa alaan liittyviä stereotypioita ja vääristyneitä mielikuvia haastetaan, korukulttuuriamme ravistellaan ja arvokorujen käyttäminen normalisoidaan.”, kiittelee Jules & Berylin perustaja Johanna Lundán. Täten Golden Pin -tunnustus on myös tunnustus korumuotoilualan kotimaisen osaamisen säilyttämiselle ja työllisyyden turvaamiselle, sekä tietoisuuden lisäämiselle siitä, että suomalaiset korut ovat vastuullinen ja kestävä hankinta, joka ylläpitää myös omaa kulttuuriperintöämme.”, hän jatkaa.

Myös tulevaisuudessa yrityksellä on luvassa hienoja asioita. Vuoden koru 2022 -kilpailukierros huipentuu helmikuun alussa ja kesällä Jules & Beryl emännöi Porissa SuomiAreenalla koruaiheista keskustelutilaisuutta. Yritys jatkaa työtänsä kotimaisten korujen esiin nostamiseksi ja lisäksi tavoitteena on tehdä uusia avauksia ja tapahtumia kotimaisten korujen kokemiseksi sekä alan toimijoiden yhdistämiseksi.

ARTIKKELI JATKUU ILMOITUKSEN JÄLKEEN

Avainsanat
Toimitus

Toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SAATAT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

Korvakorujen puhdistaminen on tärkeää niiden ulkonäön, puhtauden ja pitkäikäisyyden ylläpitämiseksi. Puhdistamalla jalometallikorvakorut säännöllisesti ja huolellisesti voit pitää ne kauniina ja kiiltävinä pitkään.
Kauniit hopeakorut ansaitsevat säilyttää loistonsa ja kiiltonsa vuosien ajan. Hopeakorut ovat kauniita ja arvokkaita, mutta ajan myötä ne voivat himmentyä ja tummua. Oikein suoritettu puhdistusprosessi ei vain paranna korujen ulkonäköä, vaan myös pitää ne kestävinä ja kauniina.
Puhdas sormus ei ainoastaan näytä paremmalta, vaan myös tuntuu miellyttävämmältä käytössä. Onneksi sormuksen puhdistaminen ei vaadi kovin monimutkaisia tai kalliita välineitä. Säännöllinen puhdistus on tärkeää. Korujen puhdistus jopa kotikonstein ylläpitää korujen säihkettä.