Suomessa valmistetut korut
Henkilö­kohtainen palvelu

Vuoden koru -kilpailusta osallistuneiden korumuotoilijoiden sanoin

“Kannustamme erityisesti uran alussa olevia korualan tekijöitä osallistumaan kilpailuun! Kilpailussa mukana olo avaa upeita mahdollisuuksia. Näkyminen eri medioissa kasvattaa korujesi tunnettuutta, joka auttaa eteenpäin omalla uralla. Kilpailun tuoma näkyvyys kannattaa hyödyntää esimerkiksi ottamalla itsekin aktiivisesti yhteyttä lehdistöön ja muihin mahdollisiin yhteistyötahoihin.⁠”

SUSANNA & TOBIAS FEUERBACHER

Vuoden Koru 2021 -voittaja

“Osallistu rohkeasti, et tule katumaan! Kilpailu on antanut näkyvyyttä eri medioissa sen koko kilpailun ajan. Korut ja tekijät niiden taustalla tulevat tutuksi suurelle yleisölle. Vaikka palkintosijoja ei tulisikaan, on finaalipaikkakin jo tavoittelemisen arvoinen. Oli upeaa olla samassa sarjassa taidokkaiden korumallistojen ja inspiroivien korumuotoilijoiden kanssa.”

HANNA KORHONEN

Vuoden Koru 2021 3.sija

“Voitin Vuoden Koru 2019 -kilpailun Hydrangea-korusarjallani. Kilpailu toi mukanaan monenlaista konkreettista hyötyä. Korusarjastani kirjoitettu artikkeli, Vuoden koru -äänestys sekä Tampereen Häämessujen aikainen markkinointi toivat uusia asiakkaita ja tekivät korujani tunnetuksi uudelle yleisölle. Myös voiton tuoma arvo markkinoinnissa on ollut huomattava. Kisan jälkeen voitostani uutisoitiin muun muassa Vakka-Suomen Sanomissa sekä Varsinais-Suomen Yrittäjälehdessä. Vuoden koru -kilpailu on omiaan edistämään kotimaisten koruntekijöiden tunnettuutta. On ollut suuri kunnia olla mukana tässä kilpailussa.”

MARI RUOHOMÄKI

Vuoden Koru 2019 -voittaja

“Sain valtavan buustin siitä, että muutkin pitivät korujeni maailmasta ja muodoista. Alan uutena tulokkaana se, että tulin näkyväksi ja minut nähtiin kykynä, antoi rohkeutta tavoitella uusia unelmia. Kilpailun myötä aukeaa sellaisia ovia ja tilaisuuksia, joita ei edes ymmärrä tapahtuvan kilpailuun lähtiessä.”

LAURA BRUUN

Vuoden Koru 2019, 2.sija