fbpx

TIEDOTE: Muutoksia Vuoden koru 2021 -kilpailun aikatauluun – näe korut myös Lempäälän Ideaparkissa

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter

TIEDOTE: Muutoksia Vuoden koru 2021 -kilpailun aikatauluun – näe korut myös Lempäälän Ideaparkissa

Koronatilanne on vaikuttanut myös käynnissä olemaan myös Vuoden koru -kilpailun kulkuun ja täten kilpailun loppuvaiheeseen on tehty muutoksia. Perinteisesti finalistit ovat olleet esillä Tampereen Häämessuilla, jossa myös palkitseminen on suoritettu. Tampereen Häämessut ovat siirretty pidettäväksi vuoteen 2022.

Poikkeukselliset ajat toivat kuitenkin myös uusia, upeita, mahdollisuuksia. Mukaan kilpailun yhteistyöhön on lähtenyt Lempäälän Ideapark, joka tarjoaa mahdollisuuden kauppa- ja elämyskeskuksen kävijöilleen tutustua Vuoden koru -finalistikoruihin. Samalla saamme tilaisuuden esitellä kotimaisia koruja ja korualaa entistä laajemmalle yleisölle. Muuttuneet järjestelyt vaikuttavat myös kilpailun kulkuun.

Tässä tiivistetysti muutokset kilpailun kulkuun ja aikatauluun:

Vuoden koru 2021 -finalistikorujen näyttely Ideaparkissa 20.2. -7.3.2021

Kymmenen finalistikorun valokuvanäyttely on nähtävillä Lempäälän Ideaparkin keskusaukiolla. Lisäksi yleisö pääsee tutustumaan myös finalistikoruihin, sillä valokuvanäyttelyn yhteyteen sijoitetaan myös koruille vitriini.

Äänestys jatkuu 6.3.2021 klo 12 asti

Vuoden korun äänestys jatkuu 6.3.2021 klo 12.00 asti. Äänestämään pääsee edelleen osoitteessa www.julesandberyl.fi/vuodenkoru/ . Muistathan myös loistavat palkinnot: äänestäneiden kesken arvotaan Namu Jewelleryn lahjoittaman vastuullisesti tuotettu safiiri sekä Suomalainen koru -kirjoja.

Huomioithan myös, että äänestysaikataulun muuttumisen vuoksi, äänestäneiden kesken suoritettavan palkintojen arvonta siirtyy 7.2.2021 kuukaudella 7.3.2021.

Vuoden koru 2021 -palkitseminen

Vuoden koru 2021 palkitaan Ideaparkin keskusaukion tapahtumalavalla 7.3.2021 klo 14.00. Tilaisuus myös striimataan ja on seurattavissa verkossa.

 

Tutustu kilpailuun ja kaikkiin ehdokkaisiin

 

Lisätiedot ja kysymykset:

Johanna Lundán
Vuoden koru -kilpailun tuottaja

+358 40 53 80 433
johanna@julesandberyl.fi

Vastaa

Vuoden koru -kilpailu tuo esiin upeaa suomalaista korumuotoilua ja alan osaamista sekä lisää tietoisuutta alan tarjonnan monipuolisuudesta ja laajuudesta. Kilpailussa etsitään korusarjaa, joka puhuttelee taidokkaalla muotokielellään ja tekee säväyksen tunnistettavalla, omanlaisella, muotoilullaan. Kilpailu järjestetään nyt kolmatta kertaa.

Vuoden koru -kilpailusta