Suomessa valmistetut korut

Henkilökohtainen palvelu

TIEDOTE: Muutoksia Vuoden koru 2021 -kilpailun aikatauluun – näe korut myös Lempäälän Ideaparkissa

2.2.2021

Koronatilanne on vaikuttanut myös käynnissä olemaan myös Vuoden koru -kilpailun kulkuun ja täten kilpailun loppuvaiheeseen on tehty muutoksia. Perinteisesti finalistit ovat olleet esillä Tampereen Häämessuilla, jossa myös palkitseminen on suoritettu. Tampereen Häämessut ovat siirretty pidettäväksi vuoteen 2022.

Poikkeukselliset ajat toivat kuitenkin myös uusia, upeita, mahdollisuuksia. Mukaan kilpailun yhteistyöhön on lähtenyt Lempäälän Ideapark, joka tarjoaa mahdollisuuden kauppa- ja elämyskeskuksen kävijöilleen tutustua Vuoden koru -finalistikoruihin. Samalla saamme tilaisuuden esitellä kotimaisia koruja ja korualaa entistä laajemmalle yleisölle. Muuttuneet järjestelyt vaikuttavat myös kilpailun kulkuun.

Tässä tiivistetysti muutokset kilpailun kulkuun ja aikatauluun:

Vuoden koru 2021 -finalistikorujen näyttely Ideaparkissa 20.2. -7.3.2021

Kymmenen finalistikorun valokuvanäyttely on nähtävillä Lempäälän Ideaparkin keskusaukiolla. Lisäksi yleisö pääsee tutustumaan myös finalistikoruihin, sillä valokuvanäyttelyn yhteyteen sijoitetaan myös koruille vitriini.

Äänestys jatkuu 6.3.2021 klo 12 asti

Vuoden korun äänestys jatkuu 6.3.2021 klo 12.00 asti. Äänestämään pääsee edelleen osoitteessa www.julesandberyl.fi/vuodenkoru/ . Muistathan myös loistavat palkinnot: äänestäneiden kesken arvotaan Namu Jewelleryn lahjoittaman vastuullisesti tuotettu safiiri sekä Suomalainen koru -kirjoja.

Huomioithan myös, että äänestysaikataulun muuttumisen vuoksi, äänestäneiden kesken suoritettavan palkintojen arvonta siirtyy 7.2.2021 kuukaudella 7.3.2021.

Vuoden koru 2021 -palkitseminen

Vuoden koru 2021 palkitaan Ideaparkin keskusaukion tapahtumalavalla 7.3.2021 klo 14.00. Tilaisuus myös striimataan ja on seurattavissa verkossa.

Lisätiedot ja kysymykset:

Johanna Lundán
Vuoden koru -kilpailun tuottaja

+358 40 53 80 433
johanna@julesandberyl.fi

 ” 

Koronatilanne on vaikuttanut myös käynnissä olemaan myös Vuoden koru -kilpailun kulkuun ja täten kilpailun loppuvaiheeseen on tehty muutoksia.

ARTIKKELI JATKUU ILMOITUKSEN JÄLKEEN

Johanna Lundán

Johanna Lundán

Johanna Lundán on Jules & Berylin perustaja, jonka rakkaus kotimaisiin koruihin on synnyttänyt myös Vuoden koru -kilpailun. Johanna on toiminut yrittäjänä vuodesta 2005 ja aktiivisena vaikuttajana nuorkauppakamarissa vuodesta 2003 lähtien. Vapaa-ajalla Johannan koukuttaa livekeikat, keraamiikkatyöt, elokuvat ja matkustaminen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SAATAT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

Korvakorujen puhdistaminen on tärkeää niiden ulkonäön, puhtauden ja pitkäikäisyyden ylläpitämiseksi. Puhdistamalla jalometallikorvakorut säännöllisesti ja huolellisesti voit pitää ne kauniina ja kiiltävinä pitkään.
Kauniit hopeakorut ansaitsevat säilyttää loistonsa ja kiiltonsa vuosien ajan. Hopeakorut ovat kauniita ja arvokkaita, mutta ajan myötä ne voivat himmentyä ja tummua. Oikein suoritettu puhdistusprosessi ei vain paranna korujen ulkonäköä, vaan myös pitää ne kestävinä ja kauniina.
Puhdas sormus ei ainoastaan näytä paremmalta, vaan myös tuntuu miellyttävämmältä käytössä. Onneksi sormuksen puhdistaminen ei vaadi kovin monimutkaisia tai kalliita välineitä. Säännöllinen puhdistus on tärkeää. Korujen puhdistus jopa kotikonstein ylläpitää korujen säihkettä.