Suomessa valmistetut korut
Henkilö­kohtainen palvelu

TUOHI Jewelry

TUOHI Jewelry

TUOHI korujen muotojen leikki on kuin tutkielma siitä, kuinka pitkälle pelkistetyn ja riisutun voi viedä vetovoimaisuuden ja vangitsevuuden säilyessä. TUOHI korun suunnittelija Reetta Tuohi ei aja takaa trendikkyyttä tai ohimeneviä muotivirtauksia vaan on rohkeasti ajattoman elegantti. Koruissa on hienostuneisuutta, mutta toisaalta rentoutta ja itsevarmuutta. Tampereella toimivalle Reetalle vastuullisuus niin materiaaleissa, kuin sosiaalisessa toimijuudessa, ovat toiminnan kivijalka.

Toisinaan unelmat löytyvät vasta aikuisiällä, ja TUOHI Jewelry korujen taustalta löytyvän Reetta Tuohen unelma omasta korubrändistä kuuluu näihin menestystarinoihin. Kun mistään ei löytynyt sellaisia korvakoruja mitä Reetta olisi itse kaivannut, syttyi inspiraatio luoda oman vision mukaisia koruja. MUOTO-sarjan tuottajan geometrisuuteen ja pelkistettyihin muotoihin luottavat korut eivät ohimenevistä muotivirtauksista hätkähdäkään vaan ovat hienostuneen elegantisti ajassa kiinni.

Aiemmin sivistys- ja koulutustehtävissä toiminut Reetta lähti toteuttamaan itseään visuaalisesti sisustussuunnittelijan opintoihin löytäenkin matkanvarrella itsensä korusuunnittelun parista. Inspiraationa toimiikin edelleen arkkitehtuuri, muotoilu ja sisustaminen. Puhdaslinjaiset, pelkistetyt muodot vetävät häntä puoleensa, ja Reetta kuvaakin tyyliään ”tahattomasti skandinaavisen minimalistiseksi”, sillä riisuttujen muotojen vetovoima on täysin sisäsynnynnäinen kiinnostus.

TUOHI Jewelry korujen MUOTO-sarja on vahvaa ja varmaa geometrian leikkiä. MUOTO-sarja kuului myös Vuoden koru 2022-finalistien joukoon. Koruissa on hienostuneisuutta, mutta toisaalta rentoutta ja itsevarmuutta. Valo heijastelee kauniisti korun pinnasta kantajansa liikkeiden mukaisesta, ja tämä antaa omat vaikutteensa korujen pintaviimeistelyjen suunnitteluun. Vastuullisuus toimii yrityksen kivijalkana, sillä kaikki korut valmistetaan 100% kierrätyshopeasta. Vastuullisuus näkyy myös niin pakkauksissa sekä toimituksissa, kuin sosiaalisesti suomalaisessa valmistuksessa.

Artikkeleja & blogeja

Ei artikkeleita