Suomessa valmistetut korut
Henkilö­kohtainen palvelu

Hopia Silver

Saara Kinnunen

Saara Kinnusen Hopia Silver korut puhuvat hopea korujen puolesta. Yksityiskohdista inspiraatiota hakeva Saara valmistaa linjakkaita koruja selkeällä muotokielellä, mutta aina jollain jujulla tai hauskalla twistillä. Rakkaus hopeaa kohtaan näkyy myös omissa koruvalinnoissa, joissa hopea pääsee loistamaan päämateriaalina.

Saara Kinnusen Hopia Silver -korut ovat rakkaus oodi hopealle korumateriaalina. Nimensä mukaisesti Hopia Silver keskittyy hopeakoruihin ja hopeasta valmistettuihin tilaustöihin. Rakkaus hopeaa kohtaan näkyy myös Saaran omissa koruvalinnoissa, joissa hopea pääsee aina loistamaan korujen päämateriaalina. Omista tuotoksista suosikkeja ovat mm. ovaaleista lenkeistä punottu ketju sekä iso pallosormus.

Keväällä 2021 koruartesaaniksi valmistuneella Saaralla oli suunnitelmana tehdä korujen valmistamisesta vain sivupolku, mutta korujen maailma vei mukanaan, ja nykyään oma verstas löytyy Helsingin Laajasalosta. Korujen valmistaminen alkoi jo 8 vuotta sitten luovana harrastuksena, joka innoitti lopulta uudelle urapolulle. Käsillä tekeminen kiehtoo ja inspiroi, ja käsityöläisenä korujen laatu ja kestävyys onkin ylpeyden aihe Saaralle. Korusuunnittelijalle on myös tärkeää, että koru on hyvä kantaa ja että se tuottaa iloa ja mielihyvää kantajalleen.

Korusuunnittelijana Saaraa kiehtoo yksityiskohdat niin luonnossa kuin arkkitehtuurissa ja taiteessa. Näistä yksityiskohdista syntyy hauskoja ja yllätyksellisiä ajatuksia koruihin, vaikka Hopia Silver -koruissa linjakkuus ja tasapainoinen ilme luo aina pohjan tyylillisesti. Ajatuksena korujen taustalla on pitää ihminen ja ihmisyyden kokemukset keskiössä jättämällä tilaa katsojan tulkinnalle. Saara kuvaakin itseään ihmisenä hyväksi kuuntelijaksi, ja vapaa-aikakin vie usein maanläheisiin harrastuksiin, kuten luontokävelyille tai mökkimaisemiin.

Artikkeleja & blogeja

Ei artikkeleita