Suomessa valmistetut korut
Henkilö­kohtainen palvelu

Galleria Koru

Tiina Elovainio

Tiina Elovainion Galleria Koru tuottaa vastuullisesti ja eettisesti Helsingin pajalla tehtyjä koruja. Kunniaa Tiina keräsi jo heti ammatin alkutaipaleella, 1995 kultasepän ammattiin valmistuessa Kultaisten käyttökorujen suunnittelukilpailussa. Sittemmin omia korumallistoja on valmistunut mm. virkatusta hopea langasta valmistettu Pitsi, sekä apilamaisen muodon omaava Pyörre.

Tiina Elovainion Galleria Korun ytimessä on eettisyys ja vastuullisuus. Tärkeitä periaatteita Helsingissä korusuunnittelijana toimivalla Tiinalla on kunnioittaa luontoa ja kanssaihmisiä. Sen vuoksi hän painottaa kierrätettyjen materiaalien käyttöä kultasepän ammatissa. Tulevaisuuden mahdollisuudet jalometallien ja kivien kaivostoiminnan kehittyessä entistä vastuullisemmaksi herättävät Tiinassa innostusta. Kierrätettyä kultaa ja hopeaa hän käyttää jo tällä hetkellä.

Kunniaa Tiina keräsi jo kultasepän ammattiin valmistuessaan 1995 Kultaisten Käyttökorujen- suunnittelukilpailussa. Kultasepän ammattiin Tiina löysi alanvaihdoksella laborantin työstä – sama pikkutarkkuus on edelleenkin hyödyksi, mutta nyt luovuus ja käsillä tekeminen on päässyt etusijalle. Matkalle vuokrapöydältä oman liikkeen omistajaksi on mahtunut monenlaista.  Entinen korumuotoilijoiden yhteinen paja ja liike loi perustan Galleria Korulle, jonka keulahahmona Tiina toimii.

Rakkaita korumallistoja Tiinalla on omat Pitsi- ja Pyörre-mallistot. Omissa koruvalinnoissa korvakorut ja sormukset ovat pääosassa. Koruvalintoja ei pitäisi Tiinan mielestä ohjata niinkään juhla- tai arkikäyttö, vaan korusta syntyvä tunnelma ja fiilis. Saman tunteen Tiina haluaa välittää myös asiakkailleen, korun kantaminen tuo iloa, lisää itsevarmuutta, kauneutta ja hyvää oloa.

Artikkeleja & blogeja

Ei artikkeleita