fbpx

Elämän tie – sormus

Tämä säädettävä ekohopeinen Elämän tie-sormus sopii hyvin eri elämäntilanteisiin ja eri-ikäisille. Mukana Vuoden koru 2021 -finaalissa.

68,00 

Elämän tie – sormus

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Kuvaus

Elämän tie – sormus: Elämän tie-sormus on saanut inspiraationsa mustikan varvuista ja lehdistä sekä Raamatun jakeesta;

Jeesus sanoi hänelle: ”Minä olen tie ja totuus ja elämä ” Joh. 14:6

Tämä kevyt ja siro Elämän tie-sormus on säädettävä ja sopii hyvin eri elämäntilanteisiin ja eri-ikäisille. Sormus on hyvä lahjaidea vaikka joululahjaksi rippilahjaksi, kummilahjaksi valmistujaislahjaksi, merkkipäiviin ja muistamisiin. Tämä kaunis sormus sopii kauniisti niin arkeen kuin juhlaan ja on yhdisteltävissä muiden sarjan korujen kanssa näyttäväksi kokonaisuudeksi. Sormuksen kristillisyys ja sanoma näkyy hienovaraisesti muotoilussa, sen voi löytää sieltä niinkuin Luojan luoman luonnonkin keskeltä.
Anna kaunis lahja, jolla on merkitys.

 

Materiaali  EcoAct-valkohopea 964/sterling-hopea 925.

säädettävä halkaisija/leveys 2,6 cm

***

Silja Riiholan Elämän tie | Vuoden koru 2021 -finalisti

Mustikan varpujen heijastuksista korusarjaksi Kolin maisemien inspiroimana

Silja Riiholan Elämän tie -korumallisto on vahva yhdistelmä Suomen luontoa ja kristillistä sanomaa. Siljan toteuttamasta korusarjasta löytyy monipuolisesti erilaisia osia ja lisäksi mallisto on jaettu näyttävämpiin ja sirompiin koruihin. Korut sopivat monenlaisille ja -ikäisille käyttäjille, ja erilaisin yhdistelmin korut muuntautuvat niin päivä- kuin juhlakäyttöön. Elämän tie -sarjan mustikanlehtien ja -varpujen inspiroima muoto on raikkaan nykyaikainen ja kätkee sisälleen myös ristisymbolin kulmikkaisiin pintoihin, jonka heijastuksen kukin voi itse löytää korua ihastelemalla.

Lue lisää korusarjan esittelyartikkelista.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Elämän tie – sormus”

Myyjän tiedot

Toimitus 2-3 arkipäivää. Tilaa viimeistään 18.12.  mennessä niin koru ehtii jouluksi perille.

Product Enquiry

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy