fbpx

Aarteita-rannekoru Talo

Aarteita-rannekorun pituus 19cm, koristeosan koko hieman alle 1cm (leveys/korkeus). Materiaali hopea.

63,00 

2 varastossa

Aarteita-rannekoru Talo

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Kuvaus

Aarteita-korusarjan siroista rannekoruista löytyy jokaiselle avainriipukselle rannekoru omanlaisella koristeosallaan. Rannekorun voi halutessaan liittää kaulaketjuun ja käyttää kaulaketjua näin pidempänä. Aarteita-korusarjan rannekoruja ja avainriipuksia voi myös yhdistellä haluamallaan tavalla.

Tilatut tuotteet pakataan kauniisiin tummiin pahvisiin korurasioihin ja lähetetään 1-2 arkipäivän kuluessa, ja perillä ne ovat noin 4 arkipäivän kuluessa.

***

Kirsi Sarasvirran Aarteita | Vuoden koru 2021 -finalisti

Kirsi Sarasvirran Aarteita-koruissa on kuvattu elämän aarteita

Elämän aarteet ovat Kirsi Sarasvirran suunnitteleman Aarteita-korusarjan aiheet. Koruilla on voimakas taustatarina ja viesti, joka vie lapsuusmuistoihin sekä pohtimaan oman elämänsä aarteita. Aarteet rakkaus, koti, lemmikit, musiikki sekä onni ovat ikuistettu korusarjassa avainriipusten muotoon. Hopeasta tehdyissä koruissa läsnä  ei ole koristautumisen tarve, vaan ne ovat pikemmin tunnekoruja, jotka puetaan kantaakseen mukana tunteita ja hetkiä. Riipukset sopivat modernisti käytettäväksi useampi kerrallaan ja saavat aikaan hingun kerätä koko sarja.  

Lue lisää korusarjan esittelyartikkelista.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Aarteita-rannekoru Talo”

Myyjän tiedot

  • Kaupan nimi: Kikros Design
  • Myyjä: Kikros Design
  • Osoite: Paneliantie 25
    27430 Panelia
  • Ei arvioita vielä!

Product Enquiry

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy