fbpx

Elämän tie – tappikorvakorut

Nämä kevyet ekohopeiset Elämän tie-korvakorut sopivat hyvin eri elämäntilanteisiin ja eri-ikäisille. Mukana Vuoden koru 2021 -finaalissa.

60,00 

Elämän tie – tappikorvakorut

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Kuvaus

Elämän tie – tappikorvakorut: Elämän tie-korvakorut ovat saaneet inspiraationsa mustikan lehdistä ja Raamatun jakeesta;

Jeesus sanoi hänelle: ”Minä olen tie ja totuus ja elämä ” Joh. 14:6

Nämä kevyet Elämän tie-korvakorut sopii hyvin eri elämäntilanteisiin ja eri-ikäisille. Korvakorut ovat upea lahjaidea vaikka joululahjaksi,rippilahjaksi, valmistujaislahjaksi ja erilaisiin merkkipäiviin. Niiden kristillisyys ja sanoma näkyy hienovaraisesti korun muotoilussa, sen voi löytää sieltä niinkuin Luojan luoman luonnonkin keskeltä. Nämä ekologiset ja kauniit EcoAct-valkohopeiset korvakorut sopivat myös varttuneemmalle, ja tappikorvakoruista on saatavana myös koukkumalliset korvakorut pienempänä ja isompana versiona.
Anna kaunis lahja, jolla on merkitys.

Materiaali EcoAct-valkohopeaa 964, tapit sterling-hopeaa 925

Mitat 1,3cm x 0,8cm

***

Silja Riiholan Elämän tie | Vuoden koru 2021 -finalisti

Mustikan varpujen heijastuksista korusarjaksi Kolin maisemien inspiroimana

Silja Riiholan Elämän tie -korumallisto on vahva yhdistelmä Suomen luontoa ja kristillistä sanomaa. Siljan toteuttamasta korusarjasta löytyy monipuolisesti erilaisia osia ja lisäksi mallisto on jaettu näyttävämpiin ja sirompiin koruihin. Korut sopivat monenlaisille ja -ikäisille käyttäjille, ja erilaisin yhdistelmin korut muuntautuvat niin päivä- kuin juhlakäyttöön. Elämän tie -sarjan mustikanlehtien ja -varpujen inspiroima muoto on raikkaan nykyaikainen ja kätkee sisälleen myös ristisymbolin kulmikkaisiin pintoihin, jonka heijastuksen kukin voi itse löytää korua ihastelemalla.

Lue lisää korusarjan esittelyartikkelista.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Elämän tie – tappikorvakorut”

Myyjän tiedot

Toimitus 2-3 arkipäivää. Tilaa viimeistään 18.12.  mennessä niin koru ehtii jouluksi perille

Product Enquiry

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy