fbpx

Elämän tie – koukkukorvakorut, isot

Nämä näyttävät ekohopeiset Elämän tie-korvakorut sopii hyvin juhliin osaksi näyttävää juhlapukeutumista ja ovat yhdisteltävissä muiden sarjan korujen kanssa näyttäväksi kokonaisuudeksi. Mukana Vuoden koru 2021 -finaalissa.

95,00 

Elämän tie – koukkukorvakorut, isot

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Kuvaus

Elämän tie – koukkukorvakorut, isot: Elämän tie- hopeiset koukkukorvakorut ovat saaneet inspiraationsa mustikan varvuista, marjoista ja lehdistä sekä Raamatun jakeesta;

Jeesus sanoi hänelle: ”Minä olen tie ja totuus ja elämä ” Joh. 14:6

Nämä näyttävät Elämän tie- hopeiset koukkukorvakorut sopii hyvin juhliin osaksi näyttävää juhlapukeutumista ja ovat yhdisteltävissä muiden sarjan korujen kanssa näyttäväksi kokonaisuudeksi. Ne ovat upea lahjaidea vaikka joululahjaksi, merkkipäiviin ja muistamisiin. Nämä ekologiset ja kauniit EcoAct-valkohopeiset korvakorut eivät jää huomaamatta. Korvakorujen kristillisyys ja sanoma näkyy hienovaraisesti muotoilussa, sen voi löytää sieltä niinkuin Luojan luoman luonnonkin keskeltä. Korvakoruista on saatavana myös pienempi versio ja tappimalliset pienet korvakorut.

Anna kaunis lahja, jolla on merkitys.

Materiaali  EcoAct-valkohopea 964/lenkit ja koukut sterling-hopea 925.

Mitat 3.7cm × 1.9 cm

***

Silja Riiholan Elämän tie | Vuoden koru 2021 -finalisti

Mustikan varpujen heijastuksista korusarjaksi Kolin maisemien inspiroimana

Silja Riiholan Elämän tie -korumallisto on vahva yhdistelmä Suomen luontoa ja kristillistä sanomaa. Siljan toteuttamasta korusarjasta löytyy monipuolisesti erilaisia osia ja lisäksi mallisto on jaettu näyttävämpiin ja sirompiin koruihin. Korut sopivat monenlaisille ja -ikäisille käyttäjille, ja erilaisin yhdistelmin korut muuntautuvat niin päivä- kuin juhlakäyttöön. Elämän tie -sarjan mustikanlehtien ja -varpujen inspiroima muoto on raikkaan nykyaikainen ja kätkee sisälleen myös ristisymbolin kulmikkaisiin pintoihin, jonka heijastuksen kukin voi itse löytää korua ihastelemalla.

Lue lisää korusarjan esittelyartikkelista.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Elämän tie – koukkukorvakorut, isot”

Myyjän tiedot

Toimitus 2-3 arkipäivää. Tilaa viimeistään 18.12.  mennessä niin koru ehtii jouluksi perille.

Product Enquiry

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy