fbpx

Tuohi Hopea -kaulakoru

Materiaalit:
tuohi, koivu, 925 hopea

Mitat:
hopeaosan halkaisija noin 20mm
puuosan halkaisija 30mm
lukollinen hopeaketju 55cm

 

175,00 

1 varastossa

Tuohi Hopea -kaulakoru

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Kuvaus

Tuohi Hopea -kaulakoru: Pue pala suomalaista metsää! Tuohi Hopea -kaulakoru on valmistettu käsityönä kotimaisesta koivun tuohesta ja koivuviilusta sekä kierrätetystä hopeasta. Tuohi on hyvin perinteinen materiaali Suomessa. Haluamme sitoa pitkät perinteet nykyaikaiseen puuntyöstöön ja muotokieleen. Joka kaulakorussa on ainutlaatuinen kuvio ja pinta. Hopeaosat valmistetaan yksittäin, joten ne ovat kaikki uniikkeja. Puu on viimeistelty kasvipohjaisella vahalla.

Puu on elävä materiaali ja jokainen pala on vähän erilainen. Tämä tarkoittaa, että puun tekstuuri ja väri voivat hieman erota kuvan korusta. Hopeaosamme ovat 100% kierrätettyä hopeaa, lukuunottamatta hopeaketjuja. Jokainen Viilu Jewelry -koru toimitetaan suunnittelemassamme pakkauksessa, joka on valmistettu sertifioidusta kartongista, ulompi osa kierrätyskartongista. Pakkauksemme eivät sisällä muovia ja ne ovat valmistettu Suomessa.

Vältä kosketusta veden kanssa, näin Viilu Jewelry -korusi säilyy hyvänä pitkään. Jos puu altistuu vedelle tai saa naarmuja, voit öljytä puun pinnan luonnollisilla öljyillä.

***

Susanna & Tobias Feuerbacherin Tuohi Hopea -korut | Vuoden koru 2021 -finalisti

Susanna ja Tobias Feuerbacherin Tuohi Hopea -korut ovat moderni tulkinta suomalaisuudesta, jossa perinteikäs tuohi yhdistyy raikkaaseen skandinaaviseen pelkistettyyn muotoon. Tuohi Hopea-korusarjassa on herkullinen hopean ja tuohen tekstuurien yhdistelmä. Hopean kuun pintaa muistuttava viimeistely vie mielessä seikkailuihin kauas kotoa tuohen kuitenkin pitäessä vahvasti juuret ja kodin mielessä. Myös boheemimpaan juhlatyyliin sopivat korut ovat muotoilijapariskunnan, Susanna ja Tobias Feuerbacherin, käsialaa. Korut ammentavat luonnettaan maaseudun rauhasta sopien kuitenkin katseenvangitsijaksi metropoleihinkin.

Lue lisää korusarjan esittelyartikkelista.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tuohi Hopea -kaulakoru”

Myyjän tiedot

  • Kaupan nimi: Viilu Jewelry
  • Myyjä: Viilu Jewelry
  • Osoite: Kalliolantie 99
    03600 Karkkila
  • Ei arvioita vielä!

Product Enquiry

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy