fbpx

Elämän tie – riipus, iso

Tämä kevyt mutta näyttävä ekohopeinen Elämän tie-riipus sopii hyvin eri elämäntilanteisiin ja eri-ikäisille. Mukana Vuoden koru 2021-finaalissa. Säädettävä 50-60 cm ketju.

99,00 

Elämän tie – riipus, iso

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Kuvaus

Elämän tie – riipus, iso: Elämän tie-riipus on saanut inspiraationsa mustikan varvuista, marjoista ja lehdistä sekä Raamatun jakeesta;

Jeesus sanoi hänelle: ”Minä olen tie ja totuus ja elämä ” Joh. 14:6

Tämä kevyt, mutta näyttävä Elämän tie-riipus sopii hyvin eri elämäntilanteisiin ja eri-ikäisille. Riipus on hyvä lahjaidea vaikka joululahjaksi tai merkkipäiviin ja muistamisiin. Tämä ekologinen ja kaunis EcoAct-valkohopeinen riipus sopii kauniisti myös erilaisiin juhla-asuihin pukukoruksi ja on yhdisteltävissä muiden sarjan korujen kanssa näyttäväksi kokonaisuudeksi. Riipuksen kristillisyys ja sanoma näkyy hienovaraisesti muotoilussa, sen voi löytää sieltä niinkuin Luojan luoman luonnonkin keskeltä. Mallista on saatavana myös pienempi versio.
Anna kaunis lahja, jolla on merkitys.

Materiaali  EcoAct-valkohopea 964/ ketju  sterling-hopea 925, ketjun pituus säädettävä 50cm-60 cm

Riipuksen mitat 1.9 × 3.7 cm

***

Silja Riiholan Elämän tie | Vuoden koru 2021 -finalisti

Mustikan varpujen heijastuksista korusarjaksi Kolin maisemien inspiroimana

Silja Riiholan Elämän tie -korumallisto on vahva yhdistelmä Suomen luontoa ja kristillistä sanomaa. Siljan toteuttamasta korusarjasta löytyy monipuolisesti erilaisia osia ja lisäksi mallisto on jaettu näyttävämpiin ja sirompiin koruihin. Korut sopivat monenlaisille ja -ikäisille käyttäjille, ja erilaisin yhdistelmin korut muuntautuvat niin päivä- kuin juhlakäyttöön. Elämän tie -sarjan mustikanlehtien ja -varpujen inspiroima muoto on raikkaan nykyaikainen ja kätkee sisälleen myös ristisymbolin kulmikkaisiin pintoihin, jonka heijastuksen kukin voi itse löytää korua ihastelemalla.

Lue lisää korusarjan esittelyartikkelista.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Elämän tie – riipus, iso”

Myyjän tiedot

Toimitus 2-3 arkipäivää. Tilaa viimeistään 18.12.  mennessä niin koru ehtii jouluksi perille.

Product Enquiry

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy