fbpx

Aarteita-kaulakoru Sydän

Aarteita avainriipuksen korkeus reilu 4cm, ketjun pituus 55cm (säätövara 50cm:iin). Materiaali hopea.

188,00 

1 varastossa

Aarteita-kaulakoru Sydän

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Kuvaus

Aarteita-kaulakoru Sydän: Aarteita-korusarjassa on ajateltu elämän aarteita, ja yksi suuri aarre on ollut lapsuusajan kaverit. Osalla heistä oli kotiavain nauhassa ja tästä muistosta saivat riipukset avainmuotonsa. Jokaista avainriipusta koristaa myös ajatukset muista elämän suurista aarteista; rakkaus/sydän, koti/talo, lemmikit/kissa, musiikki/nuotti ja onni/hevosenkenkä. Riipus sopii käytettäväksi yksin, tai voi käyttää useampaa riipusta kerrallaan. Näistä voi kerätä vaikka haluamansa sarjan, vaikka kolme riipusta tai vaikka viisi riipusta. Aarteita-korusarja on mukana Vuoden koru 2021 finaalissa.

Aarteita-korusarjan avainriipus sydän muodolla. Sydän muoto kuvastaa rakkautta, miten suuri aarre se onkaan löytää ja tuntea. Rakkaus kantaa ja tekee mahdolliseksi monta asiaa.

Aarteita-korusarjaan on saatavana myös korvakorut ja rannekoru . Rannekorun voi halutessaan liittää kaulaketjuun, ja käyttää kaulaketjua näin pidempänä.

Riipuksiin on saatavana myös kaulaketjuja useana eri pituutena, kysy kaulaketjuvaihtoehtoja suoraan korupajalta sähköpostitse tai puhelimella.

Tilatut tuotteet pakataan kauniisiin tummiin pahvisiin korurasioihin ja lähetetään 1-2 arkipäivän kuluessa, ja perillä ne ovat noin 4 arkipäivän kuluessa.

***

Kirsi Sarasvirran Aarteita | Vuoden koru 2021 -finalisti

Kirsi Sarasvirran Aarteita-koruissa on kuvattu elämän aarteita

Elämän aarteet ovat Kirsi Sarasvirran suunnitteleman Aarteita-korusarjan aiheet. Koruilla on voimakas taustatarina ja viesti, joka vie lapsuusmuistoihin sekä pohtimaan oman elämänsä aarteita. Aarteet rakkaus, koti, lemmikit, musiikki sekä onni ovat ikuistettu korusarjassa avainriipusten muotoon. Hopeasta tehdyissä koruissa läsnä  ei ole koristautumisen tarve, vaan ne ovat pikemmin tunnekoruja, jotka puetaan kantaakseen mukana tunteita ja hetkiä. Riipukset sopivat modernisti käytettäväksi useampi kerrallaan ja saavat aikaan hingun kerätä koko sarja.  

Lue lisää korusarjan esittelyartikkelista.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Aarteita-kaulakoru Sydän”

Myyjän tiedot

  • Kaupan nimi: Kikros Design
  • Myyjä: Kikros Design
  • Osoite: Paneliantie 25
    27430 Panelia
  • Ei arvioita vielä!

Product Enquiry

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy