Suomessa valmistetut korut
Henkilö­kohtainen palvelu

Gina Bulgamin-Salo | Gina Bulgamin

Rakkaudesta muotoihin ja ajattomaan kauneuteen

Gina Bulgamin-Salo tekee koruja rakkaudesta muotoihin ja yksinkertaisiin ajattomiin muotoihin.  Korujen tunnistava ilme on harmoniset pelkistetyt muodot.  Gina rakastaa juuriensa Indonesian ornamentiikka ja taidetta, mutta toisaalta on hullaantunut skandinaaviseen yksinkertaiseen tyyliin. Korut ovat soljuvia ja raikkaita, ja vaikka niissä on voimaa, yhdistyy niihin herkän ja heleän ohikiitävän hetken kauneutta.

Gina tekee mielellään isoja ja näyttäviä koruja, joiden muotokieli siirtyy myös korusarjoissa pienemmiksi arkisemmiksi koruiksi. Rakastut hänen koruihinsa, jos pidät uniikista ilmeestä ja haluat käyttää koruja rohkeasti.  Koruillaan Gina haluaa välittää iloa ja kauneutta sekä sitä tarinaa, josta koru on syntynyt. Kun korun kantaja iloitsee ja arvostaa korua, on se palkitseva tunne. Hänelle myös ihastuksen huokauksia saavat aikaan hetket, kun asiakkaat tuovat elämää nähneitä korujaan huollettavaksi: Näistä jäljistä näkee, että koruja on käytetty ja rakastettu. Gina haluaa tulevaisuudessakin luoda ajattomia klassikoita, jotka kestävät aikaa ja käyttöä.

Hopeisten pienkorusarjojen lisäksi, Gina kokeilee mielellään uusien materiaalien mahdollisuuksia ja valmistaa koruja myös tilauksesta. Hänen mielestänsä korujen valmistamisessa on innostavaa, että prosessissa saa yhdistää matematiikkaa kultasepän taitoihin. Korujen tekeminen on Ginalle meditatiivinen kokemus, jossa luomisen edessä saa ratkaista myös uusia haasteita. Suunnittelijana Gina kuvaa itseään aidoksi, luonnonläheiseksi, herkäksi sekä intohimoiseksi.

Gina valmistui korumuotoilijaksi Lahden Muotoiluinstituutista vuonna 2007 ja hän pitää omaa pajastudiotaan Helsingin Töölössä. Vapaa-aikana Gina viettää aikaa läheistensä kanssa, liikkumalla ja tarkkailemalla luontoa. Kokkailun lisäksi rentoutumaan johdattaa rakkaus elokuviin ja dokumentteihin.

Koruja suunnittelijalta
Artikkeleja ja blogikirjoituksia
Gina Bulgamin-Salon korujen tunnistava ilme on harmoniset pelkistetyt muodot. Hänen juuriensa Indonesian ornamentiikka jalostuu koruissa skandinaaviseen yksinkertaiseen ja pelkistettyyn muotoon.